O2e

Så här konfigurerar ett Bluetooth - headset till björnbär

Din Blackberry telefon kommer inte vara komplett om du inte är utrustade med en Bluetooth-enhet. En Bluetooth-enhet kan du ta samtal medan du fortfarande använder telefonen för textning, e-post och göra andra saker. Om du vill veta hur du konfigurerar ett Bluetooth-headset till din Blackberry telefon, bara helt enkelt följa stegen nedan.

  • Klicka på Bluetooth-inställningar. Det första du behöver göra är att aktivera din Bluetooth-enhet på din Blackberry. Gör detta genom att trycka menyalternativet i telefonen. Du hittar knappen bredvid knappen Ring. Menyn kommer att dyka upp och du hittar alla program på din Blackberry på skärmen. Gå sedan till Bluetooth-inställningar. Gör detta genom att hitta Bluetooth-symbolen och dubbelklicka på den.
  • Slå på Bluetooth-radion. På Bluetooth-inställningar, gå till fönster som visar alternativen. Du måste aktivera Bluetooth-enhet för att söka och aktivera enheten. Bara klicka på Aktivera Bluetooth-knappen i fönstret för att sätta på Bluetooth-radion.
  • Se till att enheten är på upptäckten läge. Nästa steg är att sätta på discover läge på Bluetooth-inställningar. Detta är faktiskt det första alternativet som du hittar på Bluetooth-inställningar fönster. Efter att ha klickat på Bluetooth-inställningar-ikonen kommer du att se ett nytt fönster kommer att dyka upp och det kommer att fråga dig om du vill leta efter en Bluetooth-enhet eller om du vill sätta din telefon synlig för alla Bluetooth-enheter. Klicka på den andra alternativet och gå vidare till nästa steg.
  • Klicka på "Lägg till enhet". Nu när Blackberry är på upptäckten läge kan du nu lägga till Bluetooth-enheten till telefonen. Bara helt enkelt gå till "Lägg till enhet" i Bluetooth inställningsmöjligheter. Ett nytt fönster kommer att dyka upp. Fortsätt sedan till nästa steg.
  • Välj namnet på din Bluetooth-enhet. På det nya fönstret, söka efter tillgängliga Bluetooth-enheter som är inom telefonens räckvidd. En lista över tillgängliga Bluetooth-headset visas och välj namnet på din enhet. Notera att telefonen kommer att söka efter alla Bluetooth-headsets som inom dess område. Olika enheter kan också dyka upp så se till att du väljer namnet på ditt headset.
  • Aktivera Bluetooth-enheten. Efter att söka och välja för din enhet, aktivera den genom att klicka på "Aktivera Bluetooth-enhet". Men i de flesta fall kommer din Blackberry synkroniseras automatiskt till din enhet.
  • Använd din Bluetooth-enhet med telefonen. Om du vill använda Bluetooth-enheten, se till att både Blackberry och enheten är påslagen. Beroende på funktionerna i Bluetooth genom att slå någon och se om telefonen automatiskt överföra samtalet till din Bluetooth-enhet. Om några problem uppstår, kontrollera Bluetooth-enhetens handbok samt Blackberry handbok.

Så här konfigurerar ett bluetooth - headset till björnbär. Bluetooth-inställningar.
Så här konfigurerar ett bluetooth - headset till björnbär. Bluetooth-inställningar.

Dessa är stegen på hur du kan konfigurera din Bluetooth-enhet med din Blackberry telefon. Alltid rådfråga din manual innan du konfigurerar en enhet med din BlackBerry. Inte alla enheter är kompatibla med din telefon.