O2e

Så här använder du verktyget fotoförbättring i yahoo! foton

Den snabba spridningen av nätverkssajter plötsligt poppar upp på Internet, har Yahoo, en av de välkända namn i World Wide Web lanserades Yahoo! Photos som en del av sitt breda utbud av tjänster. Yahoo! Foto låter sina användare att inte bara ladda upp och dela bilder, men också för att begränsa åtkomstnivå människor kommer att ha på användarna. En av de funktioner den skryter om är fotoförbättring Tool, ett verktyg som låter en Yahoo! Foton användare redigera eller förbättra bilder han planerar att ladda upp. Medan strömmen av fotoförbättring verktyget inte kan jämföras med program, det är ett mycket praktiskt verktyg särskilt för människor som har bråttom att röra upp bilderna kommer de att lägga upp på nätet. Om du är intresserad av att anmäla sig till Yahoo! Foto, och du vill kunna använda Photo Enhancement Tool kommer stegen nedan berätta hur.

  • Gå till yahoo! foton. Gå till Yahoo! Foto officiell sida för att logga in behöver du ett konto på Yahoo! för att kunna få tillgång till den här funktionen. Om du inte har ett Yahoo!-konto ännu skapar en. Se till att du läser friskrivning av webbplatser. Läsa upp på innehållet som du har rätt att lägga är också en bra idé eftersom när du bryter mot villkoren i webbplatsen, kommer ditt konto att avslutas. När du har loggat in, välj en bild som du vill redigera och ladda upp den på Yahoo! Foto. När du laddar upp ett foto blir du tillfrågad om du vill lägga till bilden till ett befintligt album eller om du vill skapa en ny. Välj det alternativ som du gillar och klicka sedan på bläddra för att hitta bilden som du kommer att ladda upp. Du måste vänta en liten stund för ditt foto för att ladda upp ordentligt. Du kan lägga till en beskrivning till den bild du laddade upp.
  • Redigera ditt foto. Efter uppladdningen av fotot, välj det album där fotot du vill redigera finns genom att klicka på den. Välj det foto du vill redigera. En sida som innehåller fotoförbättring verktyg laddas. Om du har en mycket snabb Internet-anslutning, kommer detta tar bara några sekunder. Du kommer snart att se de olika redigeringskommandon som rotera, gränser, redigera och andra kommandon som du kan använda för att redigera dina bilder. Du kan välja en effekt som du vill göra för fotot. Vid göra detta, kan en serie instruktioner dyker upp. Följ dem för att uppnå det foto effekt du vill.
  • Spara ditt arbete. Efter redigering dina bilder i Yahoo! Foto s fotoförbättring verktyg, spara ditt arbete. Genom att klicka på kommandot Spara låter en ny sida belastning. Detta kommer att innehålla retuscherade fotot som du gjort.

Fotoförbättring funktioner är mycket praktiskt

Så här använder du verktyget fotoförbättring i yahoo! foton. Fotoförbättring funktioner är mycket praktiskt.
Så här använder du verktyget fotoförbättring i yahoo! foton. Fotoförbättring funktioner är mycket praktiskt.

Fotoförbättring funktioner är mycket praktiskt, särskilt om du har bråttom att lägga dina bilder på nätet, eller om du inte har någon kunskap eller expertis på grafik redigeringsprogram program. Med hjälp av dessa tips kommer du att kunna förbättra de foton som du vill ladda upp i Yahoo! Foto.