O2e

Så här aktiverar en begagnad mobiltelefon

Mobiltelefoner är dyra

Mobiltelefoner är dyra. Visst den första du får när du registrerar dig för en plan med en mobiloperatör är oftast prisvärda men något du får efter som kommer att kosta dig. Problemet är att mobiltelefoner inte gå sönder eller försvinner. Nu är du har fastnat betalar stora pengar för en telefon som du kan behöva för endast 6 månader tills ditt kontrakt är upp och du kan få en ny telefon till skärhastigheten. Det är där används mobiltelefoner kommer in

För att aktivera din begagnade mobiltelefon:

Så här aktiverar en begagnad mobiltelefon. Nu även om denna artikel handlar om att aktivera använda mobiltelefoner.
Så här aktiverar en begagnad mobiltelefon. Nu även om denna artikel handlar om att aktivera använda mobiltelefoner.

 1. Nu även om denna artikel handlar om att aktivera använda mobiltelefoner, tror jag det är viktigt att se över ett par saker om din mobiltelefon först. Se till att din använt mobiltelefon är kompatibel med ditt nätverk. Detta är det viktigaste när det gäller att lyckas med din aktivering.

  Det enklaste sättet att se till att alla är kompatibel är att ringa den trådlösa leverantör med telefonens elektroniska serienummer (ESN). Anledningen till detta är enkel och faktiskt ibland krävs är att cellen företaget vill se till att det inte finns några utestående saldon på den tidigare ägarens konto. Nu om du har köpt en olåst Phon e (detta är en telefon utan lojaliteter till någon leverantör), kan du kanske byta SIM-kortet från din gamla eller trasiga telefon (Cingular och T-Mobile till exempel) i din nya / används telefonen.

  Vissa företag kommer inte låta dig aktivera en begagnad mobiltelefon så det kan vara i ditt bästa intresse att fråga innan ens köper en. Det finns några resurser på Internet men varför slog runt het gröt? Prata med en officiell kundtjänst för din cell företaget och få de senaste nyheterna. En annan sak att vara försiktig med är den nya FCC-regel som säger att alla telefoner ska vara GPS aktiverats för 911 operatörer ska kunna lokalisera den som ringer i en nödsituation. Vissa äldre Verizon-telefoner kan inte följa detta nya regeln så akta när du handlar för begagnade mobiltelefoner, särskilt LG VX1 och VX10, och Kyocera 7135.

 2. Okej då

  Mobiltelefoner är dyra. Om du använder en begagnad mobiltelefon men börjar ett nytt konto.
  Mobiltelefoner är dyra. Om du använder en begagnad mobiltelefon men börjar ett nytt konto.

 3. Okej då, du vet din telefon är bra att gå med din cell leverantör så det är dags att aktivera telefonen. Om du har en olåst telefon som använder SIM-kort och du har ett SIM-kort från din gamla telefon, kan det vara så enkelt som att ta kortet och placera den i den använda telefonen. Du kan prova detta utan att kontakta din cell leverantör. Om det fungerar så är du gyllene, om inte, ring cell center telefon.

  Ring din cell företag med en annan (cell eller hem) telefon

  Ring din cell företag med en annan (cell eller hem) telefon. Tala om för dem att du vill aktivera din begagnade telefon med ditt konto. De kommer att ställa några frågor om din telefon så vara redo med märke, modell och serienummer för att snabba upp saker och ting. De kommer att kontakta din begagnade telefon via deras nätverk och få det redo för dig. De kommer då att ni ska göra en serie saker med din begagnade telefon som kommer att initiera och aktivera den. Vissa företag kan erbjuda online-aktivering, men du kan inte slå den personliga touch av en person till person konversation.

 4. Om du använder en begagnad mobiltelefon men börjar ett nytt konto, kan du ringa bara den tjänsteleverantör du vill gå med och berätta dina avsikter. De kommer att gå igenom aktivering steg för steg och skapa ditt nya konto på en gång. Så nyckeln är kommunikation. Att välja rätt använda telefonen och aktivera den går hand och hand. Båda är gjorda mycket lättare genom direkt kommunikation med din cell leverantör.