O2e

Så får du Google ranking i twitter

Twitter är en populär socialt nätverkande och microblogging webbplats som ger sina användare möjlighet att skicka och ta emot meddelanden populärt kallas "tweets". Med miljontals abonnenter presenterar Twitter varje användare förmågan att nå ett brett utbud av publik vid varje given tidpunkt. I denna artikel kommer vi att ge dig stegen på hur man ska gå att öka din Google Page Ranking i Twitter.

  1. Hitta nisch du kommer att täcka i twitter. Upprätthålla ett Twitter-konto kommer naturligt om du redan har en nisch. När du har en nisch, kan du lägga regelbundet på ditt Twitter-konto utan svårigheter, särskilt om det handlar om något du är genuint intresserad Hitta ett ämne du är kunnig om, och tänker på korta, roliga eller intressanta inlägg Du kan göra. Försök att tänka på ett ämne som är av intresse för många människor. Ämnen för stanna hemma moms skulle ha en större publik än ämnen för människor som samlar maskar, till exempel.
  2. Börja bygga dina anhängare. Om du har många anhängare i Twitter, kan du ha en högre Google Page Ranking. Logiken bakom detta är att du lägger ut användbar information som är anledningen till att andra människor tycker du värdig att följas. Att börja bygga dina anhängare, börja med att följa andra människor först samtidigt, lägga tweets regelbundet. Om den andra personen finner dina inlägg intressant, då får du en uppföljning tillbaka. Upprepa detta tills du har slutat ett antal anhängare i ditt Twitter-konto. Du kan få fler anhängare som de du har spridit ordet om dig.
  3. Inlägg intressanta meddelanden på ditt Twitter-konto. För att du ska behålla din nuvarande anhängare, och att få nya, se till att lägga intressanta meddelanden på ditt Twitter-konto. Dina tweets kan innehålla max 140 tecken som sedan kommer att publiceras på din Twitter profil sida och skickas till alla dina anhängare. På grund av det begränsade antalet tecken, måste du vara kreativ och kvick att säga vad du vill säga i en enda tweet. Om dina anhängare tycker ditt inlägg intressant, är möjligheten att en retweet (RT) högre. En retweet är när andra användare publicera din tweet, vilket ger dig mer exponering för andra Twitter-medlemmar.
  4. Minimera användningen av irrelevanta hash taggar i dina tweets. Hash-taggar används för att identifiera ämnet behandlas i dina tweets. En hash tagg har en fyrkant följt av ämnet (t.ex.: # Obama). Tyvärr kan överdriven användning av hash-taggar, särskilt användningen av irrelevanta frågor till innehållet i tweet, vara en anledning till din Google Page Ranking att gå ner. Detta beror på dina tweets kan betraktas som skräppost

Att nå toppen i Google Page Rank händer inte över en natt

Så får du google ranking i twitter. Hitta nisch du kommer att täcka i twitter.
Så får du google ranking i twitter. Hitta nisch du kommer att täcka i twitter.

Att nå toppen i Google Page Rank händer inte över en natt. Du måste sätta i en stor insats för att få högre Google Page Ranking. Ha tålamod och uppdatera ditt Twitter-konto regelbundet och du kommer att se dina ansträngningar till slut kommer att ge goda resultat.