O2e

Köpa hemmabio videoprojektorer: LCD och DLP - projektorer

Lär dig vad du bör tänka på när man köper en hemmabio projektor

Videoprojektorer är en bra lösning för att titta på en stor bild, utan den stora TV. Hem projektorer har kommit mycket långt under de senaste åren, innebär detta att de ser bättre ut än någonsin, har eliminerat många tidigare frågor och är faktiskt ganska prisvärd. Med detta sagt, köpa en hemmabio videoprojektor är inte något att ta lätt på eftersom det kan bli dyrt beroende på om du väljer en LCD eller en DLP-projektor. Liksom alla viktiga inköp, måste du göra din läxa innan du spenderar dina pengar.

Denna artikel kommer att lära dig hur man köper ett hem projektor teater video.

Köpa hemmabio videoprojektorer: LCD och DLP - projektorer. Det första steget är att veta vilken typ av projektor du vill.
Köpa hemmabio videoprojektorer: LCD och DLP - projektorer. Det första steget är att veta vilken typ av projektor du vill.

  1. Det första steget är att veta vilken typ av projektor du vill. De två största och mest prisvärda tekniken är LCD och DLP-projektorer.

    LCD projectectors har bättre färgmättnad, ljusstyrka och visa mycket mer detaljerade bilder. DLP, å andra sidan, visar mindre pixelering på skärmen, och är faktiskt mycket, mycket mindre och mer portabel. Beroende på om du planerar att flytta ditt projekt ofta, som ska avgöra om du vill ha en DLP eller LCD-projektor.

    Det finns dock tredjedel ny teknik som kallas LCOS. LCOS ger mycket högre upplösning, men är också mycket dyrare, och lampans livslängd är mycket begränsad, vilket innebär dyra ersättare.

  2. När du köper en projektor, har du också två mycket viktiga saker att tänka på: upplösning och ljusstyrka. För ljusstyrka, måste du avgöra hur många lumen projektorn ska vara. Detta kan vara allt från hundratals till flera tusen. Bestämma en bra lumen räkna är en mycket utmanande process, och något du bör be en professionell, eftersom varje fall är olika. Dock är ljusare oftast bättre.
  3. Ljusare projektorer kan du se bättre när det finns mer externt ljus i rummet. Om du planerar att vara i ett litet kontor inställning får du genom bra med 1.000 lumen, men om du är i ett stort rum eller skolan aula, bör du leta efter en projektor med åtminstone, 3.000 lumen. När allt är för få lumen för en viss inställning typiskt vad ger projektorer ett dåligt namn.
  4. Du bör också överväga vikten av en hemmabio projektor. Om du kommer att montera en projektor, och lämnar den, kan du förmodligen gå till en tyngre projektor väger 8 eller fler pounds. Ju större en projektor, inom rimliga, innebär att du kommer att betala mindre. £ 6 projektorer är också mycket billig, och dessa är förmodligen de mest prisvärda enheter för resa med. Allt runt 4 pounds eller mindre kommer att bli mycket dyrt. 6 pounds är inte alltför tung, och bör vara mycket lätt att bära med sig i en axelväska.
  5. Chansen är att du kommer att ha en projektor med ett zoomobjektiv. I grund och botten skulle ett zoomobjektiv mängd av 1,3 översätter till 30%. Du vill förmodligen en projektor som har en anständig storlek zoom på minst 50%. Detta kommer att göra det lättare när du installerar din projektor och anpassa den. Det kommer även att låta din projektor för att vara närmare varandra den faktiska skärmen i ett litet rum.
  6. Slutligen är en av de viktigaste sakerna att tänka på garantin. Många hoppar över detta steg, men du skulle vara klokt att överväga att köpa ett serviceavtal. Projektorn är förmodligen kommer att bli dyrt, så du måste veta hur länge saker kommer och hur mycket du kommer att betala för dem när de går sönder. Projektor lampor, i synnerhet, kan och troligen kommer att bryta åtminstone en gång i livet av din projektor. Du ska veta hur länge lampan ska pågå, se vilken typ av garantier kan gräva upp och även kontrollera hur mycket det kommer att kosta dig att köpa en ny.

Lär dig vad du bör tänka på när man köper en hemmabio projektor. När du köper en projektor.
Lär dig vad du bör tänka på när man köper en hemmabio projektor. När du köper en projektor.

Nu när du vet vad du är ute efter och hur man köper en hemmabio videoprojektor, shoppa runt lite. När man tittar, hålla fast vid välkända företag, eftersom dessa kommer att ge dig kvalitet projektorer till bra priser, och förmodligen kommer att ha en säkrare garanti affär. Kolla runt i stora återförsäljare butiker där de kommer att ha många projektorer att jämföra eller handla på nätet för att se om du inte kan plocka upp en begagnad projektor för en bra affär. Se bara till att du vet hur lång tid det har använts, och hur länge det dröjer innan du kommer att köpa en ny. Att köpa en hemmabio projektor ger dig, din familj och vänner timmar TV och video underhållning.