O2e

Hur visa digitala bilder med en videokamera

År sedan var videokameror bara för att filma

År sedan var videokameror bara för att filma. Du skulle en separat kamera för att ta en stillbild. Efter att ha tagit ett fotografi, har filmen utvecklas innan du får se den. Men skapade tekniken en lösning på detta, det tog inte lång tid för digitalkameror blir mycket populär.

Så småningom blev videokameror revolutionerat också

Så småningom blev videokameror revolutionerat också. Alla nya modeller av videokameror har möjlighet att spela in videoklipp och ta stillbilder. Å andra sidan finns det vissa människor som inte riktigt bekanta med teknikens särdrag. Så här är det mycket enkelt steg-för-steg hur dina digitala bilder kan ses med hjälp av videokameran.

Hur visa digitala bilder med en videokamera. Leta efter knappen för att ta stillbilder på videokameran.
Hur visa digitala bilder med en videokamera. Leta efter knappen för att ta stillbilder på videokameran.

  • Leta efter knappen för att ta stillbilder på videokameran. Vanligtvis är det den mest framträdande knappen på kameran. Och i vissa fall, tjänar inspelningsknappen en videokamera också som stillbild-knappen. Det beror på vilken modell av kameran. Ibland kanske du måste växla läge till stillbilden som normalt symboliseras av en liten grön eller röd ritning av en kamera.
  • Fokusera kameran på motivet. Tryck på inspelningsknappen knappen. Majoriteten av nya kameramodeller uppspelning ett klickande ljud för att indikera att bilden framgångsrikt har tagits.
  • Växla till uppspelningsläge på videokameran. Du kan göra detta genom att byta till uppspelningsläge på samma sätt när du tittar på ett videoklipp. Många kameror eller videokameror har en play-knappen som symboliseras av en grön pil som pekar åt höger. Andra kräver att du vrida en liten växel och peka den till pjäsen symbolen.
  • Gör LCD skärmen är tillgänglig för visning genom att dra ut den. Du kan lämna den hängande bredvid kameran. Å andra sidan kan du också trycka på LCD-skärmen rygg mot videokamerans sida. I detta skede kommer en blå skärm visas med ett timglas symbol i mitten, vilket indikerar att bilderna laddas.
  • Bläddra nedåt genom alla bilderna. Du kan bläddra med hjälp av pilknapparna som finns i kameran. Vissa videokameror har pekskärm LCD-skärmar. Med detta kan du bläddra ner genom att helt enkelt trycka på skärmen.
  • Om du vill visa bilder tagna på en större skärm, använda rätt kabel för att ansluta kameran till TV.

Det finns flera andra tips som du måste komma ihåg

Det finns flera andra tips som du måste komma ihåg. Först måste du hålla kameran stilla när du tar ett foto. Det är stor skillnad mellan att ta bilder med detta och med hjälp av en digitalkamera. Det andra, se till att din videokamera har tillräckligt med minne för att lagra både video och bilder. Du kan behöva ta bort äldre objekt.

Tredje, dedikerade fortfarande digitala kameror har fortfarande den bästa bildkvaliteten. Bilder tagna av videokameror är inte alltid så bra. De är inte lämpliga för tryck. Slutligen vara uppmärksam av buller i bakgrunden medan du spelar in en stillbild. Många videokameror ljud rekord bakgrund även när du fotograferar ett fotografi.