O2e

Hur snabba upp Adobe Photoshop

Det finns många sätt att hjälpa påskynda Adobe Photoshop

Det finns många sätt att hjälpa påskynda Adobe Photoshop, och det finns enkla guider du kan följa för att göra det. Tja, skulle det inte göra din gamla dator förvandlas till en super dator, men det hjälper dig att få ut mer av Photoshop. Du kan följa några av dessa guider för en liten boost i datorns prestanda medan du arbetar med Adobe Photoshop.

Använd plug-in som heter större plattor för Adobe Photoshop. Du kan använda denna plug-in om du har en dator som har minst en gigabyte RAM. Följ dessa enkla steg för att aktivera denna plugin-:

Hur snabba upp adobe photoshop. Använd plug-in som heter större plattor för adobe photoshop.
Hur snabba upp adobe photoshop. Använd plug-in som heter större plattor för adobe photoshop.

  • För Windows, gå till den här mappen "C: \ Program \ Adobe \ Plug-ins \ Adobe Photoshop Only \ Extensions \ Större Plattor \". Titta nu efter filnamnet "~ Större Tiles.8BX" och ta bort "~". Starta sedan om Adobe Photoshop.
  • För Mac-användare, gå till denna väg "\ Adobe Photoshop \ Plug-ins \ Extensions \ Större Plattor \". Leta efter filnamnet "~ Större Tiles.8BX" och ta bort "~". Starta sedan om Adobe Photoshop.

Genom att följa dessa steg, kommer din dator att använda RAM-minne på datorn på ett mycket effektivare takt.

Du kan också ändra bilden cache för din dator, beroende på datorns kapacitet för övergripande minne och hastighet. Du kan göra något påskynda lite mer genom att ändra dessa inställningar:

  • För Windows, gå till menyraden och klicka på Redigera >> Inställningar >> Image Cache. Sedan öka din nivå cachade.
  • För Mac, från Photoshop gå till Inställningar >> Allmänt >> Performance. Sedan öka din nivå cachade.

Det finns många sätt att hjälpa påskynda adobe photoshop. Du kan också ändra bilden cache för din dator, beroende på datorns kapacitet för övergripande minne och hastighet.
Det finns många sätt att hjälpa påskynda adobe photoshop. Du kan också ändra bilden cache för din dator, beroende på datorns kapacitet för övergripande minne och hastighet.

Den förvalda cache-nivå kan variera från datorns specifikationer. Genom att öka datorns cacheminne storlek kommer datorns hastighet bildhantering bättre så länge som din dator kan hantera det. Det undergång är dock att det kommer att ta längre tid att öppna bildfiler. Du kan justera den lite mer för att hitta den bästa inställningen för din dator. Detta inställningar kommer att balanseras beroende på dina önskemål.

Ett annat sätt är att öka minnesanvändningen i Adobe Photoshop. På menyn kan du klicka sedan på Redigera >> Inställningar >> Prestanda. Ändra sedan beloppet i "Let Photoshop Använd" rutan och ändra den till en föredragen belopp som du datorn kan hantera. Se till att du är försiktig i att ändra detta värde om inte konsumera för mycket av vad ditt RAM-minne kan hantera. Genom att ändra denna inställning, kommer din dator reservera RAM-minne för Photoshop på bekostnad av hur andra program.

Öka RAM

Öka RAM. Slutligen, för varje dator förbrukar varje applikation RAM-kapacitet och fler program du öppnar kommer att minska det tillgängliga RAM-minne du har. Försök att öppna bara det du behöver och inte köra några fler program om du bara behöver Adobe Photoshop för att spara RAM och reservera det för Adobe Photoshop. Onödiga program kommer bara att göra din Photoshop långsammare. Också, försök inte öppna för många bilder, eftersom det också förbrukar din RAM och som kan orsaka att programmet kraschar.