O2e

Hur smärtfritt sänka din faktura mobiltelefon

Mobiltelefoner är praktiska, men de ofta lämnar dig i chock när du får din faktura varje månad. Tro det eller ej, kan du spara pengar på din mobilräkning utan att behöva offra mycket. Här är några förslag som hjälper dig smärtfritt sänka din faktura mobiltelefon.

Steg 1

Hur smärtfritt sänka din faktura mobiltelefon. Få bulk priser för textning.
Hur smärtfritt sänka din faktura mobiltelefon. Få bulk priser för textning.

Få en grupp rabatt. Du smärtfritt kan sänka din faktura mobiltelefon genom att utnyttja en grupp diskonteringsränta. Om du är en familj eller arbetsgivare, kan du få en rabatt för att ha mer än en telefon på en plan. Detta är bra om du har flera mobiltelefoner i ditt hus eller företag.

Steg 2

Få bulk priser för textning. Om du är en ivrig Texter, så har du förmodligen betala per text. Med ett genomsnitt på över 1000 textmeddelanden månad per användare, kan detta lägga upp ganska snabbt. Sänk den här delen av din mobilräkning genom att välja bulk textilen planer. Du ska betala en klumpsumma för ett fast antal textmeddelanden varje månad. Och eftersom du inte kommer att behöva ändra dina vanor, är detta tillvägagångssätt smärtfri.

Steg 3

Köp ett förbetalt telefon. Om du inte använder din mobiltelefon ofta, eller om du håller den runt bara för nödsituationer, då överväga att köpa ett förbetalt telefon. Istället för månatliga räkningar för en telefon som du inte använder, ger en förbetald telefon som du bara betalar för de minuter du använder, oavsett när du använder dem. (Kom bara ihåg att om du låter dina minuter att gå ut utan att använda dem eller påfyllning dem, kommer du att förlora dem alla och kommer att få betala mer innan telefonen kommer att fungera igen.)

Steg 4

Köp ett förbetalt telefon. Gå med en grundläggande plan.
Köp ett förbetalt telefon. Gå med en grundläggande plan.

Gå med en grundläggande plan. Om du var frestad med en plan skryter alla klockor och visselpipor, är du förmodligen betala för det genom tänderna! Sänk din faktura mobiltelefon genom att gå med de tjänster du behöver och ingenting mer. Övervaka din användning och dina behov under hela månaden och sedan justera din plan för att återspegla dina behov, inte vad din mobiltelefon företag rekommenderas eller hade på speciella månaden du registrerade dig.

Steg 5

Förhandla med din mobiltelefon leverantör. Om du är en bra förhandlare kan du ha möjlighet att smärtfritt sänka dig lagförslag mobiltelefon bara genom att ringa din leverantör mobiltelefon. Be om en lägre skattesats, berätta för dem du vill ha fler minuter gratis och hotar att lämna och avsluta ditt kontrakt. Om du är en bra kund, de sannolikt inte kommer att vilja se dig gå. De flesta mobiltelefon företag har lite att förhandla rum. Allt du behöver göra är att be.

Steg 6

Sätter gränser och föräldrakontroll. Kanske det enklaste sättet att sänka din faktura mobiltelefon är att sätta gränser och hålla fast vid dem. Oavsett om det är för dig eller din pratsam tonåring, har regler om mobiltelefon-användning. Använd fasta telefoner när det är möjligt, begränsa eller avbryta SMS om det inte är absolut nödvändigt, och inte använda telefonen under rusningstid. Det är lite av en förändring i vana, men du kommer att vänja dig snabbt. Innan du vet ordet av kommer du inte smärtan av skyhöga räkningar mobiltelefon.