O2e

Hur skickar auto svar på nya twitter anhängare

När du bygger din Twitter efter, kan det vara svårt att skapa en personlig förbindelse med varje ny anhängare som ansluter till nätverket - men det finns fortfarande sätt att nå ut och göra det sammanhanget utan att spendera timmar att skicka enskilda meddelanden att välkomna hundratals eller till och med tusentals nya människor. Du kan göra första kontakt med dina nya anhängare och etablera en bas för framtida samtal genom att skicka auto svar på dina nya Twitter anhängare.

Auto-svar är inte att förväxla med @ svar. Twitter @ svar är en del av den offentliga strömmen och helt enkelt rikta en offentlig tweet till en specifik användarnamn, medan dessa kan genereras automatiskt, ofta de går vilse i en rörig tweetstream och saknar omedelbarhet ett privat meddelande. God auto-svar skickas via direkta meddelanden (DM för kort), som låter dig skicka ett privat, 140-tecken meddelande visas bara för mottagaren. När det används manuellt DM är bra för snabba personliga samtal, men kan vara tidskrävande när det används för att initiera kontakt med en mängd anhängare. När automatiserad, DMS kan du enkelt automatiskt svara på nya Twitter anhängare det ögonblick de först följa dig eller returnera din uppföljning. Det är enklare och snabbare än att använda kopiera-klistra in, spara dina klicka fingrar och ditt tålamod.

De automatiska DM genereras av en tredje part program (vanligen kallat en "app") som har åtkomst ditt Twitter-konto, övervakar din nya anhängare aktivitet och skickar automatiskt ett direktmeddelande svar när en ny person lägger till dig. Den vanligaste kända app för detta är SocialOomph!, Tidigare känd som TweetLater. Även om både gratis och betalas versioner finns, med olika intervall av funktioner erbjuder den fria versionen av samma Twitter autosvar kapacitet som den betalda versionen.

Hur skickar auto svar på nya twitter anhängare.
Hur skickar auto svar på nya twitter anhängare.

SocialOomph! Är gränssnittet kan du ange en standard välkommen auto-svar på nya anhängare, och sparar meddelandet att användas igen. Detta meddelande är begränsad av samma 140-tecken räknas som vanliga tweets. Ditt Twitter auto-svar kan bestå av en tackkort till din nya anhängare, ett välkomstmeddelande, en länk till information de kan finna intressanta, eller någon annan kommunikation som inbjuder interaktion och ger en öppning för att skapa en anslutning. De flesta avråder uppenbar egenreklam, utan föredrar att bygga sociala valuta genom samtal. Nya följare auto-svar är ett bra sätt att börja det samtalet och göra dina nya kontakter känns som en uppskattad del av din Twitter-nätverk.

Genom att använda en social applikation för att automatisera meddelanden till dina nya Twitter anhängare, kan du spara en hel del tid - tid bättre spenderade engagera dina anhängare i verkliga samtal som ger mervärde och relationer bygger hela din online intressesfär. Du kan "ställa in och glömma" din nya anhängare autosvar utan att glömma att ta kontakt wit vänner, affärskontakter och partners du har integrerats i din ständigt växande Twitter-nätverk.