O2e

Hur rikta webbplats trafik och vinst med Yahoo Answers

I månader har du försökt att driva trafik till din webbplats med en mycket ljumma svar. Bli inte nedslagen. Internet är fullt av alla typer av webbplatser som erbjuder alla typer av varor och tjänster, så att det verkligen blir ganska komplicerat att göra ett stort genombrott när det gäller att söka ett stort antal Internetanvändare. Om du tror att du har provat alla marknadsföringsstrategi som du vet, du helt fel. Det finns en god chans att du har missat på den gyllene möjligheter som Yahoo Answers. Här är hur du kan få folk att besöka din webbplats via Yahoo Answers:

  • Gå till Yahoo Answers hemsida och registrera dig för att bli medlem. Detta är det enda sättet att du kommer att tillåtas av Yahoo grupp moderatorer för att delta i forumet genom att publicera dina frågor, kommentera de anslagstavlor och svara på frågor från tusentals medlemmar. Följ instruktionerna på att registrera sig som medlem i Yahoo Answers samhället. När du är i, kan du fortsätta nu till nästa steg.
  • Bläddra igenom de olika kategorierna som tillgodoses av webbplatsen. Välj de kategorier som faller inom din specialisering och expertis. Det är mycket viktigt att du vet vad du pratar om när du besvarar frågor publiceras på webbplatsen eftersom det bästa svaret blir omröstning beroende trovärdighet och innehåll. Spela inte fältet om du inte är en expert på allt.
  • Tjäna poäng genom att besvara frågor på webbplatsen. Eftersom du är en ny medlem av webbplatsen, är du först får lägga svar på högst 20 frågor om dagen. Varje fråga som du svarar nät du två poäng. Om du får en röst för det bästa svaret, du netto 10 poäng. Du kommer att få svara på så många frågor som du vill varje gång du nivå upp och tjäna många poäng på varje nivå. Ju fler poäng du har, desto mer nivåer du kan överträffa.
  • Alltid sträva efter att vara early bird som fångar masken. Det betyder att du måste vara mycket snabb på att svara på frågor om din favorit kategorier. Om du blir den första att svara på en fråga med auktoritet och trovärdighet, röstade din chans att bli det bästa svaret ökar tio gånger.
  • Posta länken till din webbplats när du är säker på att du är en pålitlig källa på Yahoo Answers hemsida. Efter en tid av att vara först och ta emot beröm för att framröstad som den som tillhandahåller de bästa svaren på webbplatsen, kan du introducera nu länka till din hemsida, men bara om det är relevant för den fråga som du vill svara på. Detta samband bör erbjuda en utökad beskrivning av ditt svar på frågan. Detta är tillåtet på Yahoo Answers, men hålla sig inom ramen för frågan. Moderatorer på webbplatsen kommer att kunna berätta om du leder folk till din webbplats för att få en försäljning eller tjäna pengar genom att värva hjälp att få din webbplats igång.


Om du använder Yahoo Answers försiktigt och klokt

Hur rikta webbplats trafik och vinst med yahoo answers. Gå till yahoo answers hemsida och registrera dig för att bli medlem.
Hur rikta webbplats trafik och vinst med yahoo answers. Gå till yahoo answers hemsida och registrera dig för att bli medlem.

Om du använder Yahoo Answers försiktigt och klokt, kommer du att bli bra på att leda människor att kolla in din hemsida. Men om du bryter mot reglerna för webbplatsen, kommer du bli bannad från samhället och därmed förlora möjligheten att göra ett genombrott. Välj att göra ditt företag med värdighet och du hittar din bästa affärspartner i Yahoo Answers.