O2e

Hur rapportera skräppost till yahoo!

Rapporten skräppost är förmodligen den mest klickade knappen i någon webbmail klientens fönster. Med de många spammare försöker invadera din inkorg varje dag i veckan, är det inte förvånande att mängden skräppost är tillräckligt för att övermanna den legitima meddelanden som man får i alla e-postkonto.

Skräppostutskick fungerar på ett ganska enkelt sätt

Skräppostutskick fungerar på ett ganska enkelt sätt. Det är ett spel av hit och miss. De flesta spammare har sökrobotar hela internet som söker e-postadresser som företaget kan använda. Spammare foder av dessa adresser, så du måste vara mycket försiktig med var du lämnar dina kontaktuppgifter. Kan det vara en inloggning ark eller ett internetforum, när det är ute i det fria, det kommer att bli svårt att hålla spammare från att skicka meddelanden.

Hur rapportera skräppost till yahoo! Rapport spam knappen.
Hur rapportera skräppost till yahoo! Rapport spam knappen.

Svarar inte. Bortsett från att se till att du inte mata spammare med din e-post genom att slumpmässigt att ge bort på nätet, skulle det också vara bra om du kan helt enkelt ignorera spam. Svara på dessa meningslösa meddelanden säljer du manliga tillbehör piller eller andra receptbelagda läkemedel skulle bara vara bra för en sak: att göra spammare medveten om att din e-postadress är live. När de upptäcker att din adress är för närvarande används, är som att nästan grönt ljus för spammare att översvämma din adress med ännu fler annonser.

Rapport spam knappen. Alla försöker blockera skräppost eller använda spam mördare, eftersom inte all skräppost vara ofarliga. Medan majoriteten kan vara en olägenhet, vissa är faktiskt mycket mer olycksbådande. Spam kan användas för att få tillgång till din personliga information via nätfiske eller andra sociala tekniska metoder. Detta skulle bana väg för obehörig användning av ditt konto, eller ännu värre, att använda ditt kreditkort för inköp och transaktioner som du inte godkänner.

De flesta webbmail-leverantörer kan du rapportera skräppost

De flesta webbmail-leverantörer kan du rapportera skräppost, så att dessa kan minimeras. Yahoo! är inget undantag. Meddelanden brukar komma med på "Rapportera Spam" knappen så att skadliga meddelanden kan lätt skickas till huvuddelen mappen som fungerar som en behållare för den oönskade e-post som ofta skräpar inkorgar varje dag. Det är inte riktigt exakt idiotsäkert, eftersom många spam fortfarande går igenom detta filter. Om du av misstag markerar ett legitimt meddelande som skräppost, kan du enkelt ta bort flaggan.

Skräppostutskick fungerar på ett ganska enkelt sätt. De flesta webbmail-leverantörer kan du rapportera skräppost.
Skräppostutskick fungerar på ett ganska enkelt sätt. De flesta webbmail-leverantörer kan du rapportera skräppost.

Anti-spam mjukvara. Flesta moderna antivirusprogram skulle ha anti-phishing verktyg som automatiskt kan skanna varje e-postmeddelande och varna dig om dessa möjligen bluffar eller phishing försök. Annan programvara, som spamcop.net dedikerade anti-spam program som finns på datorn.

Tyvärr är spam en realitet

Tyvärr är spam en realitet. När du registrerar dig för en e-postadress, är chansen att det kommer att bli föremål för skräppost, såvida du inte är mycket försiktig i vaktar den. Men oroa dig inte. Webmail leverantörer 'anti-spam teknik ständigt utvecklas, och dessa förbättras på det sätt de upptäcka och ta itu med dessa irriterande e-post. Kom ihåg, svarar inte. Det bästa sättet att hantera dessa är att ignorera dem och rapportera med spam-knappen.