O2e

Hur Pimp din Windows XP skrivbordet att likna mac

Din dator skrivbord är helt anpassningsbart och behöver inte begränsas till de mönster som finns på din dator. Fler människor som personifierar allt från sina bärbara mediespelare och mobiltelefoner till datorer. Vissa människor kanske föredrar Windows över Mac, men de kanske gillar hur Mac ser ut. Mac skrivbord har en ren och glansig känsla. Fönster teman kunde få lite tråkigt efter ett tag. Mac har intressanta teman och ikoner, även den flytande-liknande Aktivitetsfältet. Du kan enkelt anpassa skrivbordet i Windows för att ha exakt samma utseende som Mac-skrivbordet genom att ladda ner teman, ikoner och widgets till din dator. Dessa steg kommer att berätta hur du får Mac-skrivbordet utseende på skrivbordet i Windows.

  1. Rengör ditt skrivbord. Först måste du städa ditt skrivbord genom att ta bort genvägar och filer du har belamrade skrivbordet i Windows med. Sätt dina dokument på en annan plats i datorn. Markera de dokument eller filer med markören och använd sedan CTRL-X för att klippa ut filen från skrivbordet, då kan du klistra in den i mappen Mina dokument. Du kan ta bort genvägar, men oroa dig inte, du kommer bara att ta bort genvägar och inte de programmen. Radera papperskorgen, du kan fortfarande komma åt den via Windows Explorer.
  2. Hitta och ladda ner bakgrundsbild. Du kan inte hitta den exakta tapeten att Mac använder, men du kan säkert hitta något nära. Det finns en mängd tapeter du kan hämta på olika webbplatser som erbjuder gratis nedladdningar. Du kan även välja vilken typ av upplösning du föredrar. När du har hämtat tapeten, kan du nu använda den genom att gå till din Display inställningspanelen, leta efter tapeter, och tillämpa den på ditt skrivbord.
  3. Byt aktivitetsfältet med dockan. Mac-skrivbordet använder en docka istället aktivitetsfältet vi har på windows. Du kan hämta en docka från Mobydock eller Stardock ObjectDock . Detta kommer att göra det möjligt för ditt skrivbord att ha samma docka som Mac använder på sina skrivbord. När du har hämtat och installerat dockan, kan du konfigurera den att innehålla genvägar till dina program eller dokument. Använd dockan inställning att dölja aktivitetsfältet i Windows, eftersom du kommer att använda dockan och det finns ingen mening i att hålla båda.
  4. Ladda ner och installera widgets. Du kan få coola widgets från Yahoo! Widgets. Hämta widgets som en kalender, klocka eller väderrapporten. Installationen är enkel, och när du har dem på skrivbordet kan du placera dem var som helst.

Hur Pimp din Windows XP skrivbordet att likna mac. Rengör ditt skrivbord.
Hur Pimp din Windows XP skrivbordet att likna mac. Rengör ditt skrivbord.

De flesta av de prylar eller tapeter hittar du kanske inte vara exakt samma utseende som Mac, men du kommer att få nedladdningar som är ganska nära om inte bättre.