O2e

Hur öka webbtrafik med en tipsa en kompis skript

Letar du efter på att öka webbtrafik på din hemsida eller blogg? Med hjälp av en "tipsa en vän"-skript bör göra susen. Genomföra detta viral marketing metod kan ge en positiv effekt på din webbtrafik generation. Det är genialt och typiskt kostnaderna nere. Ett typexempel är Facebook. En av de viktigaste faktorerna som bidragit till deras framgång är det här skriptet. De låter folk berätta för sina vänner direkt efter att de skapar ett konto leder till denna socialt nätverk snabba tillväxt.

Hur öka webbtrafik med en tipsa en kompis skript. Skaffa en "tipsa en vän"-skript.
Hur öka webbtrafik med en tipsa en kompis skript. Skaffa en "tipsa en vän"-skript.

Tanken är att du helt enkelt placera en "tipsa en vän"-knappen på din blogg eller hemsida. När besökarna att hitta din sida intressant nog att dela med sina vänner, kan de välja att klicka på knappen. Denna knapp kommer att presentera dem med en form där de kan ange e-postadresser sina vänner som de vill berätta för din webbplats om.

Om Facebook kunde göra det, så kan du. Nedan listas tre enkla steg för att öka din webbtrafik med hjälp av "Tipsa en vän"-skript:

  • Skaffa en "tipsa en vän"-skript. Du kan välja en gratis eller en betald en, men det viktiga är att du ska få en bra en för att installera på din webbplats.
För att kunna berätta om det är en bra en, bör det kunna låta dina besökare att informera flera vänner samtidigt. Meddelandet som visas direkt efter att de klickar på knappen ska vara anpassningsbar. Om inte, bör den åtminstone låta dig se snabbmeddelanden man har kunnat skicka. Slutligen bör det låta dina besökare hoppar sidan om de inte vill berätta för vänner. Visst skulle du inte förlora dina besökare på grund av lite irriterande funktion.
  • Erbjuda incitament till dina besökare. Incitamenten bör bidra till att motivera dina besökare att använda din "tipsa en vän"-skript. Erbjuda så mycket värde som möjligt. Till exempel kan du ge dina besökare en möjlighet att om de berättar ett visst antal vänner, skulle du ge en belöning gratis. När allt, vill som inte freebies? Att erbjuda dina besökare en oemotståndlig giveaway kommer definitivt att ge spik till din webbplats trafik.
  • Komma igång. Den "tipsa en vän"-skript kommer inte att generera webbtrafik ur intet. Start bollen i rullning genom att låta dina potentiella abonnenter kolla freebies du har ställt upp för dem om de berättar ett par vänner om din webbplats. Ju fler människor du informera använda din "tipsa en vän"-skript, desto större ökningen kommer du att se i din webbtrafik.

Du kan följa dessa tre enkla steg att införliva ett "tipsa en vän"-skript på din webbplats. Det är mycket enkelt och kräver inte en komplicerad metod för programmering. Den "tipsa en vän"-skript är en bevisat effektiv viral marknadsföring strategi som skulle kunna innebära vinst för din blogg eller hemsida. Men det är också viktigt att du har tålamod, särskilt om du har valt medium inte få körsträcka som förväntas av den. Oroa dig inte, med lite mer uthållighet och genom att informera fler människor kommer ordet om din webbplats så småningom sprida sig i god tid.