O2e

Hur nytt röra foton med Paint Shop Pro

Nu när många icke-professionella och professionella använder bild manipulera programvara, kan du göra samma sak för att redigera de bilder som förtjänar att få en bättre titt. När det gäller program som har förmågan att ge vad redaktören vill manipulera en viss bild, är Corel Paint Shop Pro ett bra val.

Corel Paint Shop Pro är en av de många verktyg som du kan enkelt använda för att manipulera bilder. Lär dig hur du åter röra foton med Paint Shop Pro och ge din bästa bild på att ge dina bilder helt nya utseende som är nästan perfekt.

  • Öppna fotot som åter röras. Öppna Corel Paint Shop Pro på din dator först och sedan öppna den bild som du vill ska retuscheras.
  • Använd makeover verktyget. Kontrollera bilden för att veta om det finns fläckar eller finnar som bör tas bort. Använd bara makeover verktyg för detta. Du kan justera storleken på makeover verktyg baserat på hur små eller stora fläck är.
  • Använd solbränna verktyget. Verktyget fungerar bäst på att korrigera ojämn och blek hud. Detta är under makeover verktyget. När du har öppnat makeover verktyget helt enkelt välja solbränna verktyget och justera storlek och styrka för att passa.
  • Använd tandborste verktyget. Leenden som inte är lika ljus som hur de ska kan fastställas med användning av tandborsten verktyget. Det är också under makeover verktyget. Använd det här verktyget när det finns ett leende som ljusstyrkan måste fastställas.
  • Använd klon pensel. Det finns tillfällen då det finns damm och fläckar som förstör allt om den bild som du har. Det finns inget att oroa sig för dessa märken eftersom du kan använda klon pensel för att åtgärda det. Klon pensel fungerar bäst för stora fläckar och märken. Välj bara en del av fotot som du vill ska vara grunden för klon pensel. När du har valt, tillämpa klonade delen där det måste vara.
  • Använd digitalkamera verktyg brusborttagning. Det kan finnas delar av huden som måste jämnas ut. Du kan göra något åt ​​detta genom att använda den digitala kameran verktyget brusborttagning så länge detta finns på den version av Paint Shop Pro som du använder. Om så är fallet väljer detta verktyg i verktygsfältet och använda den för att ta bort brus som orsakas av kameror. En bra sak om det här verktyget är före-och-efter förhandsgranskningen den visar. Du kan justera inställningarna buller korrigering som du vill.
  • Använd verktyget jämn hudton. Huden utjämning verktyget är en annan stor verktyg som du kan använda för att fullända utseendet på huden. Det finns en före och efter förhandsgranskningen som låter dig se ändringarna när du justerar inställningarna.


När du är klar med redigeringen bilden

Hur nytt röra foton med paint shop pro. Öppna fotot som åter röras.
Hur nytt röra foton med paint shop pro. Öppna fotot som åter röras.

När du har redigerat bilden, zooma in och ut ur bild för att kontrollera om det finns områden som du har förbisett. Tveka inte på att lossa åtgärder och gör andra åtgärder för att göra bilden mycket bättre än tidigare. Spara den redigerade bilden när du är nöjd.