O2e

Hur maximera Google AdSense klick - 8 enkla tips

Att tjäna pengar på Adsense, måste folk klickar på dina annonser

Många webbansvariga ignorera några enkla men viktiga steg som kan maximera Google AdSense klick. Tipsen nedan är lagliga och lätt att genomföra:

 1. Du måste se till att Google tjänar korrekt riktade annonser. Om dina AdSense-annonser inte intresserar dina besökare, kommer de inte klicka på dem. Om du upprätthåller en webbplats främjande SEO tjänster, men AdSense levererar annonser om Pet Care, kommer dina användare ignorera dem. Som ett resultat, kommer du inte tjäna några pengar. Titta på din webbplats och avgöra var du kan ha sökord som Google misstolkar. Kanske bör du ändra formuleringen i din navigering menyer, meta-beskrivning, sidtitel, eller bild taggar alt.
 2. Om det finns områden av dina sidor som innehåller nödvändiga men oriktade uppgifter, be Google AdSense för att ignorera dem. Du kanske måste blockera en navigeringsmenyn, en "ordet för dagen," eller annan oberoende innehåll. Surround de områden du vill ignoreras med följande kod:
  <-! Google_ad_section_start (vikt = ignorera) ->
  Information som ska ignoreras
  <-! Google_ad_section_end ->
 3. Om dina sidor innehåller viktiga, riktade avsnitt som du vill framhäva, berätta Googlebot genom att omge dem med denna kod:
  <-! Google_ad_section_start ->
  Information som ska framhävas
  <-! Google_ad_section_end ->
 4. Du kan hitta ovanstående kod och fler tips i din adsense kontrollpanel genom att gå till:
  Hjälp ==>
  AdSense Hjälp ==>
  Anpassa mina annonser ==>
  Hur annonser är riktade ==>
  Vad är avsnittsinriktning och hur använder jag det?
 5. Se till att din html rubriktaggar innehåller viktiga nyckelord. Titeln är den enskilt viktigaste punkten på varje webbsida - till både sökmotorer och besökare. Det är det första som alla ser, och det väger tyngre än allt annat du kan inkludera på dina sidor. Gör varje titel intressant och sökords-rika.
 6. Se till att varje sida har en intressant beskrivning meta-taggen på mellan 150 och 200 tecken. Det är vad användarna ser i Google och andra sökmotorer när de försöker hitta något. AdSense robot utvärderar också meta-beskrivningar när den analyserar dina sidor, för att avgöra vilka annonser som ska tjäna.
 7. Undvik konstiga server genererade webbadresser. Om du har en sajt som hämtar information från en SQL-databas, till exempel, kan det skapa webbadresser som liknar följande:

  Hur maximera Google AdSense klick - 8 enkla tips. Du måste se till att Google tjänar korrekt riktade annonser.
  Hur maximera Google AdSense klick - 8 enkla tips. Du måste se till att Google tjänar korrekt riktade annonser.

  yourdomain.com / search.php? s = C3232

  Ta reda på om din mjukvara inkluderar en option att slå på RewriteEngine. Det kan sedan skapa meningsfulla webbadresser så här:

  yourdomain.com/articles/how-to-make-money-from-adsense-3232.html

  Att tjäna pengar på Adsense, måste folk klickar på dina annonser. Du kan hitta ovanstående kod och fler tips i din adsense kontrollpanel.
  Att tjäna pengar på Adsense, måste folk klickar på dina annonser. Du kan hitta ovanstående kod och fler tips i din adsense kontrollpanel.

  Nyckelord-rika webbadresser är också effektiva i undervisningen Googlebot om föremålet för dina webbsidor.

 8. Du kommer inte bli rik över en natt. Ja, det finns webmasters som tjänar en utmärkt levande från AdSense-intäkter, men de flesta av dem började genom att göra öre per dag.

Informationen i den här artikeln innehåller information som kan hjälpa dig att öka din inkomst. Vem vet, kanske du en dag sällar sig till de framgångsrika entreprenörer som har avslutat sina ordinarie jobb för att leva ett bekvämt liv drivs av Internet.