O2e

Hur man väljer en satellit - TV - leverantör

Är det inte bara gropar när man måste betala orimliga priser för en kabel leverantör som inte kan erbjuda det du behöver? Du inte önskar bara att för en gångs skull kan du få de kanaler som du vill utan att trakasseras av dålig signal? Tja, kraften bokstavligen faller i händerna. Det är du som avgör. Men hur kan du göra ett beslut som du inte kommer att ångra? Hur kan du undvika att bli tvungen att göra saft av citroner?

Hur man väljer en satellit - TV - leverantör. Kolla in de officiella webbplatser varje leverantör.
Hur man väljer en satellit - TV - leverantör. Kolla in de officiella webbplatser varje leverantör.

Gör så här:

  • Du har två val. När det gäller satellit-TV, är du ner till två alternativ: Direkt TV eller Dish Network. Båda har olika paket och priser som passar din budget så det är verkligen en fråga om att veta mer om dessa två att lista ut vilken som kommer att ge dig den mest nöje.
  • Kolla in de officiella webbplatser varje leverantör. Där hittar du alla tänkbara paket i tv-mark som förhoppningsvis är rätt dig perfekt. Leta efter inledande priser, vad de täcker i paketet, och hur länge priserna kommer att förbli som de är. Det senare är verkligen viktigt eftersom när du låst till ett kontrakt och du plötsligt inför en kabel höjning, kommer du inte att kunna vinna ett klagomål eftersom du bunden till den med din egen signatur bevisa det.
  • Jämför de båda konkurrenterna. Jämför i fråga om förpackningar, antal abonnenter, ofta räntehöjningar, kanaler som omfattas, bindningstid, kampanjer, rabatter, belöningar och kundrespons. För feedback från kunder, inte förlita sig på vittnesmål på operatörens webbplats är det knappast pålitlig och du bör veta. Istället finns chattrum och oberoende forum för att få den riktiga poängen på hur dessa leverantörer utför när det gäller service och priser. Dessutom måste du se till att du läser användare eller kunder från dem som bor i ditt tillstånd, stad, län, distrikt eller stad.
  • Alltid omsorgsfullt och noggrant gå igenom det finstilta. Har du inte några misstankar alls att anledningen kontrakten görs upp så länge med små typsnitt så att du avskräcks att läsa det? Det finstilta är verkligen leverantörens meddelande om "Vi skriver det så här så att du inte kommer att läsa att det handlar om vad vi vill ha av dig." Kort sagt vad du inte vill läsa inte kommer att skada dig. Det är vad du tror "orsaka det kommer. Så läs den, långsamt och förstå vad du samtycker och underkastar sig. Det är ofta tråkigt men det finns smuts där om du läser igenom hela dokumentet.
  • Välj en och sedan göra ett drag. När ett beslut har fattats nu är det dags att ringa ett samtal för ett möte. Du kan be om en säljare för att komma över och spana din plats för plats och bekvämlighet så långt installationen går. Nu är också rätt tid att klargöra dina frågor om avgifter och avtal.
  • Gå till minsta antal månader för en låsning i kontraktet. En bindningstid tvingar dig att hålla fast vid en leverantör trots dålig service eller ökad kabel priser. Inom denna bindningstid kan du inte begära en avveckling av service och om du byter till en annan leverantör, har du fortfarande betala din nuvarande operatör oavsett. Så du kan rök och haw allt du vill men du kommer inte undan förrän kontraktet är slut. Vad då? Den enda lösningen är att välja ett paket med minst antal lås i tid för att skydda dig. Standarden Kontraktet är 2 år, den tid som krävs av leverantören för att återfå sina investeringar från dig för installation och utrustning.
  • Gör ett schema för en okulär besiktning från leverantören. När en besättning kommer fram till ditt hem, gå med okulär besiktning och delta i till-och-tillbaka över den bästa platsen att installera parabol eller antenn. En av de bästa platserna är en fri yta och visa.

Kom ihåg att du inte behöver en hundra kanaler att få din dagliga tv fix. Fokusera på vilka du inte kan leva utan, så att du inte kommer att få betala mer för ett paket som du inte behöver.