O2e

Hur man väljer en monitor stativ

Det finns en hel del hälsorisker i samband med att vara framför datorn för länge, särskilt framför en bärbar dator. Karpaltunnelsyndrom, skolios och irriterade ögon är ganska vanligt när du bor mer än två timmar framför datorn. Emellertid kan detta åtgärdas genom flera nya perifera objekt för användaren. En av dessa är en monitor stativ. En bildskärm stativ eller en monitorarm höjer bildskärmens höjd (eller sänker det, som fallet kan vara) för att hjälpa i ditt arbete. Detta är särskilt användbart när skriver under flera timmar åt gången. Övervaka står är normalt tillverkade av plast även om vissa är metalliska. Övervaka vapen fungerar på samma sätt som statiska övervaka stöd men med förmågan att svänga. Detta är användbart när du delar information med någon som inte i din omedelbara närhet.

Det finns många kategorier att tänka på när man väljer en monitor stativ och här är några av dem.

Hur man väljer en monitor stativ. Även om de flesta övervaka står är dyra.
Hur man väljer en monitor stativ. Även om de flesta övervaka står är dyra.
  1. Användning. Den första frågan du bör tänka på är hur du ska använda den och vad du ska använda den med. Om bildskärmen är en platt, sedan en platt stativ kan vara bra för dig. En platt monter är en variabel enhet där du kan höja din bildskärm till en höjd som är bekväm för dig. Detta gäller särskilt med långa människor som för det mesta, måste sloka att se sina monitorer. Slouching kan orsaka skolios så välj en monitor stativ som är bekvämt för dig, som ett justerbart stativ utbyggnad.
  2. Storlek. En bildskärm monter är värdelös om din monitor inte får plats på den. Eftersom de flesta övervaka står är övervaka armar, välj en som kommer att vara anslutas till din vägg. Om väggen är betong, kan du behöva borra flera hål som kräver en borrmaskin och några nubb. En bra sak med bildskärm står är att det är lämpligt för en 14 "bildskärm till en 21" skärm. Det kan dock finnas variationer och specifika monitorer varumärke, som Sony, som kan kräva märkesvaror plasma står. Du kan kontrollera om din tillverkarens webbplats om vilken produkt passar din bildskärm.
  3. Utrymme. Hela syftet med bildskärmens stativ är att minska röran i din arbetsyta och minska smärtan av att vara framför datorn för länge. Om du har en massa portar och kablar, så en monitor stativ kan vara för dig. Men kontrollera din arbetsyta så att du vet vilka saker du måste ändra eller flytta så att du enkelt bestämma på en bildskärm.
  4. Prissättning. Det finns en hel del monitor står ute med många varianter som en dubbel eller quad bildskärmsstället. Men om du bara har en skärm, är det bäst att du inte köper dessa saker om du planerar att köpa fler skärmar. Priserna på monitor står och armar övervaka varierar från 40€ till 150€ dock komma ihåg att bara för att en produkt är dyrare än de andra betyder inte att de dyrare en fungerar bättre.

Även om de flesta övervaka står är dyra

Även om de flesta övervaka står är dyra, de är ganska bra, särskilt inom datorindustrin där människor kan behöva dela information snabbt behöver en konkret tillvägagångssätt. Med detta, kom ihåg att övervaka står inte krävs, men rekommenderas. Försök att inte spendera för mycket speciellt på kringutrustning, eftersom de kan vara ganska dyra. Men övervaka står snabbt blivit ett måste produkt eftersom de hjälper dig arbeta bättre, snabbare och säkrare.