O2e

Hur man väljer en cool mp3 - spelare

Dessa elektroniska prylar gör stora gåvor

En MP3-spelare är en mycket smart elektronisk apparat som kan kombineras med andra saker som hjälper dig att lyssna på din favoritmusik och sånger var som helst och när som helst. Det bästa här är förmågan att ladda ner musikfiler från er laptop eller PC till din bärbara MP3-gadget med en USB-kabel för snabb anslutning. Det andra coola är att en MP3-spelare kan vara inom annan viktig sak i våra liv som solglasögon, ett armbandsur, väckarklocka och mycket mer.

  1. Mp3-spelare solglasögon: Njut av det bästa musiken och samtidigt skydda dina ögon. Solglasögon kommer med en inbyggd digital MP3-spelare med alla funktioner som möjligheten att ladda ner musikfiler i alla format som MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, etc. Du kan ladda ner dessa filer med hjälp av USB-kabel som skulle komma med det efter att köpa.

    Att ha förmågan att spela in röst digitalt bör du se till att dessa MP3 solglasögon har en inbyggd mikrofon för digital röstinspelning. Andra funktioner av intresse samtidigt köpa MP3 solglasögon är den bärande av equalizer band och förekomsten av litium laddningsbart batteri. Vissa modeller kan levereras med en inbyggd Bluetooth-headset för att ladda ner musikfiler trådlöst, det är också en stor funktion.

  2. Mp3 klockor: I denna gadget kommer MP3-spelaren ligga inom en vanlig armbandsur. Så kan du njuta av din favoritmusik var du än går som MP3 klocka kommer att ge alla funktioner i en vanlig digital MP3-spelare. Förekomsten av inbyggd digital MP3-spelare i armbandsur gör det enkelt att lyssna på musik och sånger, spela in röst digitalt och föreläsningar spela (så det är bra för skolan och högskolestudenter) och naturligtvis kommer det att vara lätt att ladda ner och ladda upp filer. Med andra ord är denna gadget perfekt som en gåva.
  3. Mp3 väckarklocka: En annan stor MP3 gadget som ger möjlighet att vakna upp med ett personligt meddelande. Med denna väckarklocka kan du ladda ner alla musikfiler som MP3, WAV och andra filformat att vakna upp med din favoritlåt. Du kan också vakna upp med ett meddelande från din vän, älskare, etc. När du väljer att köpa en av dessa MP3 klockor spelare larm, bör du vara säker på att denna gadget ger de nödvändiga verktygen för att ladda ner musikfiler, t.ex. USB kabel och det uppladdningsbara minnet.
Hur man väljer en cool mp3 - spelare. Mp3-spelare solglasögon.
Hur man väljer en cool mp3 - spelare. Mp3-spelare solglasögon.

Nu kan du välja en av dessa MP3 prylar att ge en cool present i morgon.

Besök Elhusseiny Shahin webbplats: http://www.electronicgadgetgifts.com/.