O2e

Hur man väljer en bläckstråleskrivare fotoskrivare

Foton som produceras hemma är inte omöjligt att uppnå i dessa dagar. Med födelsen av bläckstråleskrivare fotoskrivare kan bilder av hög kvalitet skrivas precis utanför din egen dator eller din digitalkamera, för att inte tala om att denna typ av skrivare gör fotoutskrifter prisvärd, bekväm och snabb.

Även om detta låter för perfekt, alla dessa kan uppnås om du har rätt skrivare bläckstråleskrivare foto hemma. Därför är det viktigt att du väljer rätt skrivare att köpa. Att guida dig med detta, ta del av dessa tips när du väljer din egen skrivare bläckstråleskrivare foto:

  • Bestäm din budget. Skrivare som finns på marknaden varierar i pris beroende på funktioner. Den maximala utskriftsstorlek och utskriftshastigheten är bara två av de funktioner som kraftigt påverka priset på skrivaren. Därför vet hur mycket pengar du kan fördela för skrivaren. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa ditt val också.
  • Vet de funktioner som du behöver. Det finns en grundläggande fotoskrivare och en som kommer med kopiator, fax och skanner. Bestäm vilken typ av fotoskrivare du behöver. Notera även andra funktioner som du kan behöva i en fotoskrivare.
  • Kolla recensioner. Ta reda på vittnesmål från kunder om deras tillfredsställelse i olika skrivare bläckstråleskrivare photo alternativ. Regeln här är om många kunder är nöjda med en viss typ av skrivare kommer det att vara säkert för dig att välja just enhet. Också, kolla in båda sidor av historien. Om du hittar en bra skrivare men med vissa nackdelar, tycker om du kan ha möjlighet att hantera denna typ av skrivare eller inte innan du väljer det.
  • Tänka framåt. Inte bara nöja sig med priset och funktionerna på skrivaren på denna punkt. Det är en bra idé att forskning om framtida kostnader som kan vara inblandade i att använda skrivaren. Det kan handla om kostnader för bläck och förbrukningsmaterial för utskrifter som fotopapper. Vet hur mycket kommer att behövas av skrivaren för att tjäna dig bäst. Till exempel, när man talar om bläcket, måste patronerna bytas ut i en given tidsperiod. För att hjälpa dig att jämföra kostnaderna, vet hur länge en patron kan pågå, hur många utskrifter man kan producera, hur många patroner Skrivaren behöver och hur mycket varje patron kommer att kosta. Välj sedan en som du tror att du har råd att arbeta i framtiden.
  • Kolla in prover. Besök flera butiker och ta prov utskrifter av olika bläckstråleskrivare foto. På så sätt kan du granska kvaliteten på utskrifter av olika typer av skrivare. Notera att det är bättre att kolla in aktuella papperskopior utskrifter för en mer exakt analys. Eftersom du inte helt kan bedöma kvaliteten på utskrifter sett i en datorskärm, är det bäst att kontrollera de faktiska utskrifter.

Med en fotopapper för bläckstråleskrivare

Hur man väljer en bläckstråleskrivare fotoskrivare. Vet de funktioner som du behöver.
Hur man väljer en bläckstråleskrivare fotoskrivare. Vet de funktioner som du behöver.

Med en fotopapper för bläckstråleskrivare, högkvalitativa fotoutskrifter är bara några klick bort. Men alltid göra det en punkt att köpa den bästa skrivaren för att besvara dina behov. Kom ihåg att oavsett hur stor en skrivare är, om det inte passar dina behov, kommer det att vara något annat än skräp. Därför gör din investering lönar genom att välja rätt en att köpa.