O2e

Hur man väljer en bakgrund för ebay bilder

Bilder kan säga mer än vad tryckta ord kan fullständigt beskriva. Du måste visualisera ett objekt som beskrivs, medan du kan se den faktiska produkten när du ser en bild.

Om du säljer flera objekt på eBay

Om du säljer flera objekt på eBay, hur du presenterar en produkt och hur du fotografera det gör en enorm inverkan på hur produkten fungerar på säljande webbplats. Bra bilder är en stor marknadsföringsverktyg, och de kan hjälpa dig att sälja mer och flytta din produkt snabbare. Nedan är några tips på hur man tar bra produktbilder med rätt typ av bakgrund.

Hur man väljer en bakgrund för ebay bilder. Rätt bakgrund gör en produkt sticker ut.
Hur man väljer en bakgrund för ebay bilder. Rätt bakgrund gör en produkt sticker ut.

  1. Rätt bakgrund gör en produkt sticker ut. Om du säljer kristaller och andra nästan genomskinliga objekt, väljer du en mörk färg för din bakgrund, såsom marinblå eller svart. Du kan använda antingen icke-glansigt tyg eller papper som inte är skrynkligt som din bakgrund.
  2. Gör din fotografering i ett område där du har en plan yta och en vägg där du kan hålla din bakgrundsmaterial och nära en källa till tillgängligt ljus, såsom ett litet bord nära ett fönster. Använd tillgängliga ljuset till din fördel. Med den mörka bakgrunden fastnat på väggen och utvidgas till bordet du kan visa mer produktinformation när du tar en bild som har en hög kontrast. Ta fotot i en vinkel för att visa de flesta av produktens funktioner.
  3. Välj bakgrundsfärger som ger kompletterande kontrast - såsom blått mot orange och vice versa, gul mot lila. Kontrollera ett färghjul så att du kan se resten av kompletterande och kontrasterande färger.
  4. Använd en vit bakgrund. Det är den bästa bakgrunden för mycket mörk-färgade plagg och smycken. Andra pastellfärger är okej, men vita kommer att ge den högsta kontrasten.
  5. Pärlor kommer att se bra ut i svart, marinblått eller mycket djup burgundy bakgrund. Det kommer att vara bäst att ha ljuskällan från antingen vänster eller höger för att visa den naturliga lyster och glans av pärlor
  6. Se till att när du tar bilder av höga och breda föremål, sträcker bakgrunden långt bortom toppen och sidorna av den högsta och bredaste punkt. Detta sätt att produkten inte kommer att se skära upp med en annan bakgrund om du bara placerat bakgrunden på bordet, under objekten. Detta kommer att hjälpa dig med beskärning frågor.
  7. Frestas inte att använda mönstrade och färgglada bakgrunder. Detta kommer att distrahera tittarnas ögon från de objekt du vill sälja och kan förvirra dem. Ditt mål är att visa din produkt på bästa sätt för att underlätta försäljningen.
  8. Du kan gruppera poster av liknande material för maximal effekt. Använd mindre föremål som bakgrund för din huvudfråga. Se till att små föremål som du använder kommer att rikta fokus på den viktigaste produkten du säljer. Korrekt positionering är lika viktig som bakgrund för att markera objekt till försäljning.

Se till att alla objekt du fotograferar ligger helt i bakgrunden. Använd alltid rena färger för din bakgrund och se till att de är platta och skrynkelfri. Du kan hänvisa till eBay guider för ytterligare information.