O2e

Hur man utvecklar en webbaserad e-handel hemsida

Starta eget företag har blivit mycket enkelt sedan tillkomsten av Internet. Även de utan programmering och design kunskap kan snabbt utveckla en webbaserad e-handel webbplats för att passa deras behov inom bara några timmar.

Tänk på vad det är du vill sälja först

Tänk på vad det är du vill sälja först. Även om det kan tyckas lönsamt att sälja den heta nya produkten, kom ihåg att tusentals andra säljer samma sak på vad som är mest sannolikt ett lägre pris. För en e-handel webbplats för att sticka ut bland mängden, måste det vara unikt på något sätt. Titta lokalt, eller till din egen kompetens för idéer.

Hur man utvecklar en webbaserad e-handel hemsida. Tänk på vad det är du vill sälja först.
Hur man utvecklar en webbaserad e-handel hemsida. Tänk på vad det är du vill sälja först.

När du har listat ut din unika nisch, är det dags att bestämma vilken typ av webbaserad e-handel lösning du vill använda för din webbplats. De två huvudalternativen är att öppna en butik på en stor webbplats som eBay eller värd för din egen e-handel webbplats.

Valet att använda en butik genom stora webbplatser är ofta det enklaste alternativet för dem som vill utveckla en webbaserad verksamhet närvaro. Frakt och betalningsalternativ redan är integrerade i butiken, det finns lite att ingen teknisk kunskap som krävs, och butiken redan har en naturlig publik. Dock måste butiksägare konkurrera med hundratals större och mer etablerade företag. Dessutom, dessa platser tar ofta en mängd olika avgifter, även om objektet inte säljer.

Även om det kanske synes vara mer av ett besvär

Även om det kanske synes vara mer av ett besvär, själv-värd för din egen e-handel webbplats kan vara en bättre lösning. Kostnaden för en domän och delad webbhotell via en webbplats som HostGator är minimal. Större webbhotell ger ofta planer som tillgodoser dem som vill utveckla sin e-handelsplats snabbt. Vanliga funktioner inkluderar pre-installation av populära skript som ZenCart eller osCommerce och en mängd kostnadsfria webb mallar.

När din webbaserade e-handel lösning är på plats

När ditt webbaserade e-handel lösning är på plats, är det dags att bestämma hur man ska ta emot betalningar och leveranser process. PayPal är den allestädes närvarande valet för betalningshantering som är betrodd av shoppare och lätt att genomföra. Forska i olika rederier som USPS och UPS att avgöra vilken som fungerar bäst för din verksamhet.

Nu är det dags att utveckla den främre delen av din e-handel webbplats

Även om det kanske synes vara mer av ett besvär. När din webbaserade e-handel lösning är på plats.
Även om det kanske synes vara mer av ett besvär. När din webbaserade e-handel lösning är på plats.

Nu är det dags att utveckla den främre änden av din näthandelswebbplats. Välj eller skapa en design som fungerar i alla webbläsare, är lätt att navigera, och är tilltalande för ögat. Bländande kunder med en generisk mall i kolliderar färger är ett säkert sätt att förlora dem. Ladda upp produkterna i logiska kategorier och se till att inkludera bilder och korta beskrivningar.

När din webbaserad butik är klar

När din webbaserad butik är klar, är det dags att annonsera. Börja lokalt och billigt med hjälp av word-of-mouth, tidningar, kaféer, och sajter som Craigslist. Få en lojal följande genom att använda sociala medier som Facebook och Twitter.