O2e

Hur man tjänar pengar med hemsidor intäktsdelning

Det finns olika sätt att tjäna pengar via Internet

Det finns olika sätt att tjäna pengar via Internet, och intäktsdelning långsamt bli populär som en av dessa. Företagen betalar bloggare, författare innehåll eller nätverkare med en del av sin försäljning eller genom en provision. Du får betalt om en köpare köpte en av deras produkter eller klickat på en av deras annonser. Använda olika webbplatser intäktsdelning kan landa dig hundratals till tusentals dollar i intäkter, men hårt arbete krävs tills du har möjlighet att göra det. Om du vill veta hur man gör detta, här är de saker du behöver göra.

  • Använd dina bloggar för AdSense. Adsense är en populär intäktsdelning som utvecklats av Google. När du har lyckats logga in med ett AdSense-konto kommer Google lägga olika annonser på din blogg, var en anknytning till ditt innehåll eller utformade för att rikta specifika läsare. På detta sätt, om en person läser din blogg och blir intresserad av ditt ämne, kan han / hon se andra tillgängliga platser att besöka för att läsa mer om det. Du får betalt Som läsaren klickar på annonsörernas länkar på dina webbplatser eller dina sidvisningar når ett visst antal. Sök efter tillgängliga webbplatser som värd Adsense. Det som är bra med detta är att du inte behöver oroa dig för att betala för din egen webbplats, eller oroa trafik som de flesta av dessa bloggar har hög ranking i olika sökmotorer.
  • Använd dina bloggar för andra alternativ intäktsdelning. Bortsett från Adsense, kan du använda även andra alternativ som e-bay affiliate, Amazon affiliate, Kontera och Chikita. Dessa fungerar på samma sätt som AdSense, men för e-bay och Amazon väljer du de produkter som du vill lägga till din webbplats. Du kan anpassa hur många produkter du vill lägga upp. Du får betalt en provision när en person köper en specifik produkt via din länk.
  • Leta efter remiss program. Ett sätt att öka din inkomst med hemsidor intäktsdelning är att använda sig av andra program som dessa platser erbjuder. Några av dem har en remiss program där du ges en anpassad webbadress kopplad till ditt konto. Om någon tecknar upp med din länk får du betalning eller en procentandel av sina inköp eller resultat.
  • Sök för platser med hög möjligheter intäktsdelning. Om du inte har en egen webbplats och du planerar att använda tillgängliga bloggwebbplatser, leta efter dem som har tillgängliga verktyg intäktsdelning. Till exempel Hubpages kan du publicera innehåll och länka olika intäkter delningsverktyg som Amazon, Adsense och Kontera. Infobarrel och Xomba , å andra sidan, har 75% och 50% Adsense inkomster respektive.
  • Utnyttja koppling mellan innehåll. Registrera dig för olika blogging webbplatser och länka ditt innehåll på varje. Du kan ha tur nog att en läsare kommer att klicka på länken till din andra webbplats, öka din Adsense inkomster.
  • Håll motiverad. Många människor som får intresserad av att söka intäktsdelning webbplatser hamna sluta efter en månad eller så för att de hamnar får bara en liten inkomst. Men det är bäst att komma ihåg att när du gör mer informativa och varierande innehåll, desto mer sannolikt att du kommer att utveckla en stark efter som kan landa dig som en topp sida i sökmotorerna. Glöm inte att ditt innehåll, oavsett hur gammal, stanna online under en mycket lång tid så du kan fortfarande hamna tjäna från en artikel som du har skrivit ett par år tillbaka.

Hur man tjänar pengar med hemsidor intäktsdelning. Använd dina bloggar för adsense.
Hur man tjänar pengar med hemsidor intäktsdelning. Använd dina bloggar för adsense.

Tjänar från webbplatser intäktsdelning tar tid och engagemang. Bara vara fokuserad och göra ett personligt mål som du vill uppnå så att du inte blir lätt modfälld.