O2e

Hur man startar en online klubb vinprovning

Att ha en egen online-klubb vinprovning kan vara mycket utmanande

Att ha en egen online-klubb vinprovning kan vara mycket utmanande. Detta beror på att denna typ av grupp som behöver ständig växelverkan mellan dess medlemmar för att lyckas. Det behöver ledas av någon med en stark och tydlig personlighet-en som kan starta och hålla konversationer enkelt och tryggt.

Trots de utmaningar

Hur man startar en online klubb vinprovning. Att ha en egen online-klubb vinprovning kan vara mycket utmanande.
Hur man startar en online klubb vinprovning. Att ha en egen online-klubb vinprovning kan vara mycket utmanande.

Trots utmaningarna är dock denna typ av verksamhet en bra utgångspunkt innan mötet lokalt med medlemmar eftersom du har möjlighet att publicera information och även marknadsföra dina produkter med andra medlemmar i klubben. Det finns vissa människor som bor i ett område med ingen eller begränsad lokala klubbar, så detta kan vara ett bra alternativ för de människor som lever i denna typ av område. Det kan också vara effektivt med äldre människor eftersom vinerna är mycket bra för hjärtat.

Webbplats: Eftersom det är ett online-företag

Webbplats: Eftersom det är en online-verksamhet, måste du börja göra en hemsida för ditt vinprovning klubb och detta kommer att vara din utgångspunkt. För att din hemsida ska vara intressant, bör du inkludera bloggar och forum som kommer att diskutera verksamheten. Som underlag för dina bloggar och forum, kan du hänvisa till tidskrifter om viner och även historien om de viner som kommer att smaka. Dina bloggar och forum bör alltid uppdateras eftersom detta kommer att vara grunden för din online-interaktion och också även om det är på nätet, bör du vara tillgänglig för medlemmarna genom att svara med sina synpunkter.

Forum Software: Det finns många platser idag som har forum och du kan besöka det för dig att följa för den webbplats som du ska göra. Om du gillar den programvara som används i stället för det forum som du besöker ofta, kan du be den webbansvariga vilken typ av forum mjukvara han använde för sin hemsida. Se till att det skulle vara lockande och effektivt för din egen hemsida på vinprovning. Många forum program erbjuds gratis som SMF, Phorum och Quicksilver forum.

Webbplats: Eftersom det är ett online-företag. Tillförsel och Tema: Du ska uppskatta din budget för leveranserna.
Webbplats: Eftersom det är ett online-företag. Tillförsel och Tema: Du ska uppskatta din budget för leveranserna.

Övriga ledamöter: När du har skapat din webbplats och installerar programvaran för ditt forum, det är dags för dig att få nya medlemmar till din vinprovning klubb. Du kan välja åtminstone en medlem som har en bred kunskap och är mycket passionerad om vin eller någon som är villig att lära sig om vin. Du kan även välja medlemmar som bara är intresserade men inte expert. Du bör också komma överens med tid och datum för ditt möte lokalt och på nätet, och detta bör göras en eller två gånger i månaden.

Tillförsel och Tema: Du ska uppskatta din budget för leveranserna

Tillförsel och Tema: Du ska uppskatta din budget för leveranserna. Specifikt bör du ha vinglas för varje medlem och varje vin som måste smakat. Om du möter på nätet bara, ska varje medlem köpa sina egna flaskor. Tema kan också vara till hjälp för din klubb, eftersom detta kommer att vara grunden för provsmakning viner.

Denna typ av klubb kan vara intressant särskilt för vinälskare eftersom information om viner från människor kan vara mycket begränsad. Så att ha en hemsida för en vinprovning klubb kan vara till hjälp för att dela information med andra medlemmar.