O2e

Hur man ställer in datum på en Pocket PC

Pocket PC

Pocket PC, även känd som PPC eller P / PC, är en gadget som utvecklats av Microsoft som en miniatyr Windows Mobile Classic-enhet. Det är som en dator på ett sätt som det körs av ett operativsystem från Microsoft men är "Pocket" eftersom det är handhållna och kan i princip plats i fickan. För närvarande finns det tusentals applikationer än du kan använda i en Pocket PC. Vissa är tillgängliga medfött och är gratis, medan vissa kan köpas. Några exempel på de fria och medfödda tillämpningar är samtal och text, Internet funktioner, uppgiftslistor, pekskärm, styrplatta och mycket mer.

Medan det finns tusentals inställningar och program som är tillgängliga för en Pocket PC, kommer den här artikeln fokuserar på en funktion - det datum inställningar. Din Pocket PC kan fungera som en kalender på ett sådant sätt att det kan låta dig veta vad det är idag. Men måste du först manuellt ställa in första dag för att det ska fungera. Denna artikel kommer att lära dig hur du ställer in datum på en Pocket PC.

Hur man ställer in datum på en pocket PC. Vet vilken dag det är idag.
Hur man ställer in datum på en pocket PC. Vet vilken dag det är idag.

  • Vet vilken dag det är idag. Med en kalender, kontrollera datumet idag och har det skrivet på ett anteckningsblock om ditt minne inte dig. Du kan också kontrollera din dator eller Internet om du inte har en kalender med dig.
  • Har din Pocket PC med dig. Lägg den i dina händer och låsa upp den om den är låst. Du kan låsa upp den genom att klicka på menyknappen och sedan på låsa upp. Du bör också ange lösenordet om du väljer tidigare att säkra den med ett lösenord.
  • Klicka på Start. Använd pekpinnen och klicka på Start-knappen i det övre vänstra hörnet. Du kommer då att leda till menyn.
  • Tryck "idag." I alternativrutan du riktades till, klicka på "Idag". Du kommer åter att riktas till huvudskärmen.
  • Klicka på datumet alternativet. Med pennan klickar datum alternativ som ligger strax nedanför Idag menyn. Du kommer då att riktas mot ett alternativ ruta där du kan ändra datum.
  • Ställ in datum. Kontrollera med din anteckningsblock om dagen idag. Mata in datumet i din Pocket PC genom att trycka på pilknapparna på skärmen. Tryck på pilen för att göra den dag eller månad eller år tidigare och ner för att göra dem senare. Du mata in uppgifter korrekt.
  • Klicka på "OK" och sedan "ja". Om du redan avslutat inmatningen av datum och om det inte finns några ytterligare korrigeringar som behövs, du klickar på "OK"-knappen och sedan på "Ja"-knappen. Detta kommer automatiskt spara dina datum inställningar och stänga rutan datum dialogrutan.


Du har nu lyckats ställa in datumet i dag i din Pocket PC

Du har nu lyckats ställa in datumet i dag i din Pocket PC. Processen är ganska enkel och okomplicerad så förhoppningen är att det inte fanns några förvirring och komplikationer på vägen. Med datum alternativet redan, kan du nu använda andra funktioner i din Pocket PC såsom kalender, alarm, samtals-och meddelandehantering information och så vidare.