O2e

Hur man sparar pengar genom att byta till bredband telefon

Bredband telefoner gör det möjligt för användaren att ringa telefonsamtal via digitala signaler över Internet. Digitala telefonsamtal är ofta billigare än fasta telefonsamtal, vilket gör det till ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera. Fjärrsamtal till familj och vänner kan vara väldigt dyrt så du måste kontrollera längden på varje samtal du gör. Om du kör ett litet företag, ringer rikssamtal till leverantörer och kunder kan ta upp en stor del av driftskostnaderna. Fasta tjänster är i grunden för kostsamma att underhålla. Om du försöker att skära ned på elräkningar, byta till en bredbands telefon kommer definitivt att hjälpa dig att spara pengar.

  1. Jämför paket. Leta efter tjänster bredband telefon leverantörer som finns i ditt område. Gör en lista över dessa företag samt inkludera deras kontaktuppgifter. Surfa på Internet för tillgänglig information från dessa företag. Ta reda på vilken typ av tjänster de tillhandahåller och hur mycket det kommer att ställa dig tillbaka. Vissa av dessa tjänsteleverantörer bredband telefon leverantörer erbjuder olika paket så du måste jämföra varje paket för att få den bästa servicen för det bästa priset. Den bredband telefon tjänsteleverantör kan erbjuda gratis tjänster för den första månaden. Du kan göra obegränsat fjärrsamtal för den första månaden och sedan betala månadsavgiften när erbjudandet löper ut. Andra bredband telefon tjänsteleverantörer kommer att erbjuda en låg ränta under de första 6 månaderna och därefter betalar du ordinarie månadskostnad börjar den sjunde månaden.
  2. Krav. Du behöver ett bredband, kabel eller DSL Internet-anslutning för att använda tjänsten bredband telefon. Om du inte har något installerat i ditt hem eller arbetsplats, det finns bredbandsleverantörer som också erbjuder bredbandstjänster telefon som en del av ett paket. Vissa bredband telefon tjänsteleverantörer kräver att du har en tonvalstelefon, om du inte har en, kan de förse dig med en enhet. En telefon adapter kommer att installeras på din Internet-router och kommunikations-signaler överförs via Internet. Du behöver inte slå på datorn för att använda bredband telefon och du kan göra regelbundna telefonsamtal till folk som använder vanliga telefoner.
  3. Beräkna hur mycket du sparar. När du har minskat ner dina val för tjänsteleverantörer bredband telefon leverantörer, kan du börja datoranvändning hur mycket du kommer att spara från din nuvarande fasta telefonräkning. Beräkna de genomsnittliga kostnader som du ådrar för att göra fjärrsamtal och sedan jämföra det med månadskostnad erbjuds av bredband telefon tjänsteleverantör.

Hur man sparar pengar genom att byta till bredband telefon. Beräkna hur mycket du sparar.
Hur man sparar pengar genom att byta till bredband telefon. Beräkna hur mycket du sparar.

En bredbandsanslutning telefonen använder de digitala signalerna på Internet för att transportera röstkommunikation. Du kommer att spara pengar att använda dessa tjänster för att göra fjärrsamtal eftersom priserna är mycket lägre än att använda en fast telefon.