O2e

Hur man spara massor av pengar på bläckpatroner

Du behöver inte känna skuld längre

Du behöver inte känna skuld längre. Du kan äntligen skriva ut en massa sidor med hjälp av din skrivare och känner mig så fri-fri alltför många kostnader. Det finns många sätt att spara massor av pengar på bläckpatroner. Allt du behöver göra är att känna dessa trick och försöker tillämpa dem i verkliga livet.

Nedan är några knep du kan göra för att spara massor av pengar på bläckpatroner:

  • Leta efter billigare alternativ bläckpatron. Även bläcket tillverkarna själva tillverkar billigare alternativ. Leta efter dem eller om inte, leta efter de som gjorts av utomstående företag. Dessa är billigare än märkesvaror bläck. Allt du behöver göra är att hitta den kompatibla bläck till din skrivare modell.
  • Köpa partihandel. Köpa massor av bläckpatroner på en gång kommer att hjälpa dig att spara mycket även om du köper det ursprungliga varumärket. Naturligtvis kommer du att spara mer om du köper kompatibel märket på grossistpriset. Om du planerar att beställa som grossist, bättre kontakt med leverantören i förväg eftersom de också har sin sjöfart schema. På tal om sjöfart, glöm inte att beräkna fraktkostnader på grossistmarknaden bläck för att se till att du kommer att spara pengar.
  • Ink refill. Släng inte dina tömda bläckpatroner. Har dem återfyllas i närmaste påfyllning station. Du kommer naturligtvis spara på detta eftersom du inte kommer att betala för patronen längre, bara för att bläcket. Om inte från påfyllning station, kan du också hitta kompatibla bläckbehållare så att du kan fylla patronen själv. De flesta av dessa sker genom insprutning av bläck i patronen.
DIY påfyllning kan vara skadligt för patronen och skrivaren, though. Överfyllning patronen kan leda till skadad patron, fula utskrifter, och skadade skrivare. Påfyllning av bläck själv kan vara rörigt, alltför. Så se till att korrekt följa instruktionerna om hur man fyller på bläck.
  • Kontinuerlig bläck försörjningssystem (CISS). Har du hört talas om det här systemet? Istället för att ha den tillförsel av bläck i kassetten, kommer detta system att ha en tillförsel av bläck från en extern uppsättning av små bläckbehållare. Olika tryckfärger kommer att levereras till skrivaren med separata rör. Med detta system kan du Refill Ink färger genom att helt enkelt injicera eller hälla en ny leverans till de individuella rören.

Detta system kommer att kosta så mycket som 45€ men besparingarna kommer att vara värt det. Du kommer att ha nästan obegränsat utbud av bläck. De säger en 100ml bläck kan pågå i upp till två år. Naturligtvis beror det på hur ofta du använder bläck. Även om du använder det för mycket, kan du ändå spara långt långt mer än att köpa patroner om och om igen. De refill bläck för CISS är billigare än något av ovanstående alternativ också.

Hur man spara massor av pengar på bläckpatroner. Leta efter billigare alternativ bläckpatron.
Hur man spara massor av pengar på bläckpatroner. Leta efter billigare alternativ bläckpatron.

Använda något av dessa alternativ kommer säkert spara massor av pengar på bläckpatroner. Men tänk på att du ska ta hand om din skrivare också. Kompatibelt bläck, återfyllning, och även CISS systemet kan skada din skrivare. För att undvika detta, bättre att använda dessa alternativ utifrån tillverkarens anvisningar. Noggrant följa deras råd och du kan förvänta dig att använda skrivaren för länge och samtidigt spara pengar.