O2e

Hur man söker flash Macromedia tutorials

Flash Macromedia animationer är mycket vanliga på webbplatser nuförtiden. Flash-animation har gjort hemsidor mer tilltalande. Det aktiverade företag och andra företag att effektivt marknadsföra sina produkter online. Skulle du välja vanliga grafiska webbannonser över animerade sådana? Naturligtvis skulle du välja det senare.

Flash började som smart skiss 1990

Flash började som smart skiss 1990. Det var ett ritprogram som användes av PenPoint operativsystemet. Ansökan syftar till att göra arbetet med att dra datorgrafik så nära som möjligt att dra på papper. Så småningom var ansökan lägga till bild-för-bildruta-animering kapacitet. Vid den tiden var det kallas FutureSplash Animator. Mjukvarujättens, Macromedia, köpte programvaran i 1996 och kallade det Flash. För närvarande är det känt som Adobe Flash sedan Marcromedia förvärvades av Adobe. Adobe Flash används för att kombinera video och ljud för webbplatser. Inte bara är det som används för reklam, men för spel också.

Hur man söker flash macromedia tutorials. Gå med i adobe developer connection.
Hur man söker flash macromedia tutorials. Gå med i adobe developer connection.

Om du är intresserad av att visa Flash Macromedia tutorials, här är vad du bör göra:

  1. Gå med i Adobe Developer Connection. Skapa ett konto och gå era Macromedia Flash entusiaster. Adobe Developer Connection sida har alla de resurser som du behöver, vare sig det enklaste Flash-applikation eller den mest komplexa en. Du kan visa instruktionsfilmer via Adobe TV Flash-kanal också. Att vara en del av Adobe Developer Connection kan du interagera med andra Flash programmerare för mer specifika frågor eller bara ren socialisering. Gemenskapens länken har en lista med Flash Användargrupper i Storbritannien, Kanada, Danmark, Schweiz och Europa.
  2. Kolla in gratis Marcomedia flash tutorials online. Det finns webbplatser som erbjuder gratis Adobe Flash tutorials för nybörjare och Flash programmerare som vill finslipa sitt hantverk. WebFreebees.net är ett exempel på en webbplats som erbjuder en gratis Macromedia Flash handledning, men det är mycket grundläggande. ForumsTechArena.in har en omfattande lista över platser av olika Macromedia Flash tutorials på Internet.
  3. Köp eller ladda ner en Macromedia Flash handledning video. Ett exempel på detta är Macromedia Flash MX Tutorial CD. CD-skivan har 11 timmar video eller 123 lektioner som kommer att träna dig i grunderna i Macromedia Flash. I paketet ingår en certifiering serienummer som verifierar din träning i Macromedia Flash.
  4. Kolla in gratis online handledning video. Chef till YouTube och ingång Macromedia Flash i sökfältet. Du kommer att bli förvånad över att det finns över tusen gratis video tutorials på Adobe Flash. Att påminnas om att de videor i listan inte är organiserade i ordningsföljd, till skillnad från när du köper ett Flash handledning CD eller DVD. Att visa tutorials på YouTube får endast vara till hjälp som ett komplement till andra Adobe Flash handledning resurser.

Kom ihåg att du bör installera Adobe Flash programvara på din dator innan du försöker visa en handledning så att du faktiskt kan uppleva att arbeta med Flash-animationer. Om du inte har råd att köpa programvaran vid denna tid, kan du ladda ner 30-dagars testversion från Adobe.com. Med alla dessa handledningar som finns tillgängliga för Flash Macromedia, är du på väg att skapa egna datoranimationer på nolltid.