O2e

Hur man skapar och spåra en aktieportfölj: Google Finance

Om har en befintlig aktieportfölj eller vill hålla reda på vissa bestånd som du kan vara intresserad av, är Google Finance en online applikation som ger dig enkel och snabb tillgång till lager och finansiell information. Detta kommer att hjälpa dig att övervaka prestanda av din befintliga och framtida investeringsportfölj överallt. Allt du behöver är få tillgång till Internet och logga in på ditt Google Finance konto. Bäst av allt, är Google Finance helt gratis.

Registrera dig för ett nytt konto

Hur man skapar och spåra en aktieportfölj: google finance. Registrera dig för ett nytt konto.
Hur man skapar och spåra en aktieportfölj: google finance. Registrera dig för ett nytt konto.

Registrera dig för ett nytt konto. Om du inte har ett befintligt konto, registrera dig för ett gratis konto nu. Besök google.com / finans och registrera dig för ett gratis Google-konto för att kunna komma åt funktioner på webbplatsen. Klicka på "Logga in" längst övre högra hörnet på sidan för att hänvisa dig till Googles Finans inloggningssida. Om du vill skapa ditt nya konto, klicka på "Skapa ett konto nu" nedanför skylten i rutan. Du kommer då till skylten upp där du kommer att krävas för att fylla upp viss information för att slutföra processen och skapa ditt konto. När kontot har skapats, kommer det att automatiskt överföra dig till Google Finance där du kommer att se att du redan är inloggad

Logga in på Google Finance. Om du har ett befintligt Google Ekonomi-konto loggar du in genom att gå google.com / finans och klicka på "Logga in"-länken. Fyll i användarnamn och lösenord för ditt konto och sidan kommer att omdirigeras till ditt personliga Google Finance sida.

Upptäck Google Finance menyn

Upptäck Google Finance menyn. Den första sidan du ser när du loggar in kommer att vara "marknader" där du kommer att se diverse information om DOW, S & P 500 och NASDAQ. Bortsett från dessa, kommer du att se de senaste uppdateringarna för några av de mer populära aktier på börsen. Om du klickar på "Nyheter" menyn till vänster, kommer du att överföras till en sida där alla nuvarande och de senaste nyheterna om vissa bestånd kommer att läggas för att du ska granska.

Skapa din portfölj

Registrera dig för ett nytt konto. Logga in på google finance.
Registrera dig för ett nytt konto. Logga in på google finance.

Skapa din portfölj. För att skapa din portfölj, klicka på "Portfolio"-menyn länken till vänster på sidan. Detta kommer att ta upp din personliga placeringsportfölj. På denna sida kan du lägga till namnet på det företag som du vill spåra och övervaka fältet och klicka på "Lägg till portföljen". Detta kommer att lägga till företag till din portfölj där du kommer att se sin dagliga prestanda och nyheter. Du kan klicka på den portfölj och du kommer att hänvisas till en sida där all information som behövs av dig för att göra en smart investering beslut kommer att finnas tillgängliga för granskning.

Köpa och sälja via Google Finance. Du kan använda Google Finance för att köpa aktier i lager för företagen i din portfölj också. Om du har köper lager utanför Google Finance, kan du fortfarande använda den för att spåra din investering genom att ange transaktionen information om "Transaktioner"-fliken.

Google Finance gör det enkelt för dig att skapa en aktieportfölj som hjälper dig att övervaka och hantera dina investeringar var som helst och överallt. Om du planerar att åka på semester, oroa dig inte om hur dina aktier gör. Kontrollera om det genom att logga in. Så länge du har tillgång till Internet kan du komma åt och hantera din portfölj enkelt.