O2e

Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett nöjescentrum

Det brukade vara så att du bara behöver ett bord eller en hylla för att hålla en TV och en videospelare. Trenden idag är att större tv, som den nya LCD-eller plasma-TV som är större, snyggare och tunnare. Stereoanläggningar inte vara sämre. Eftersom dessa elektroniska apparater blir billigare, är det mycket lätt att samla flera av dessa elektroniska prylar. Dilemmat när detta händer är att en husägare kan ta slut på utrymme för att hålla TV, stereo, spelkonsoler och film och musikspelare. Ett nöjescentrum är lösningen på detta problem, som du kan organisera och hålla all din underhållning utrustning på ett ställe. Med mer utrymme för olika objekt, om du inte är försiktig, kan en nöjescentrum bli belamrad med andra saker. Nedan finns tips för att skapa mer utrymme i ett nöjescentrum.

Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett nöjescentrum. Granska all underhållning prylar som du redan har.
Hur man skapar mer lagringsutrymme i ett nöjescentrum. Granska all underhållning prylar som du redan har.
  • Granska all underhållning prylar som du redan har. Identifiera de som du använder oftare och de som används ibland, liksom de som sällan används. Bestäm hur mycket utrymme du har i vardagsrummet och göra de mätningar med dig när du går och handlar.
  • Leta efter ett nöjescentrum som ger dig möjlighet att lägga till mer lagringsutrymme när det behövs. Modulära underhållning skåp i allmänhet passa räkningen eftersom du kan ordna några av de yttre hyllorna i olika positioner och ändra placeringen av vissa öppna hyllor.
  • Leta efter en med en förvaringsskåp i botten där du kan placera apparaten manualer, reservbatterier och din samling av favorit DVD-skivor.
  • Köp en arrangör för de olika fjärrkontroller och spelenheter så att dessa på ett och samma ställe. Berätta dina familjemedlemmar att de ska lämna tillbaka fjärrkontroller och spelenheter i arrangörerna efter användning.
  • Lagra din samling av andra DVD-skivor i en separat rack så att dessa inte kommer att spridas och staplade på alla tillgängliga yta nöjescentrum. Gör samma sak för musik-cd och videospel. Förvara dem i deras fall så att du att de blir lättare att identifiera och segregera. Fråga din familjs samarbete återföra DVD-skivor till racket och de andra skivorna i sina hållare efter användning och att hålla nöjescentrum plotter.
  • Strävar efter att hålla baksidan av nöjescentrum organiserade och snyggt. Använd en plast buntband som en som vrider runt kablar och ledningar för att organisera de olika anslutande ledningar och kablar från de olika elektroniska apparater på nöjescentrum. Med kablar och ledningar sorteras och knyts ihop istället för att utrymme på tomma hyllor har du en slankare och snyggare utseende och lämnar mer utrymme för andra prylar.
  • Köp en tidningsställ samt mindre fack lagring som du kan placera nära nöjescentrum för att hålla böcker och tidskrifter. Tilldela en annan låda för leksaker och spel som mindre barn använder i vardagsrummet. Undvik att visa action leksaker och figurer, fyllda leksaker och tavelramar på Entertainment Center hyllorna. Det finns andra platser i vardagsrummet och runt huset för att visa dessa poster för att hålla nöjescentrum lättlästa och överskådligt.

Ett nöjescentrum kan vara en av de största attraktionerna i ditt hem

Ett nöjescentrum kan vara en av de största attraktionerna i ditt hem. En snygg och organiserad nöjescentrum kommer att tjäna beröm och komplimanger från dina gäster. Med allt på plats, kommer det att bli lättare för dig att hitta det du behöver, oavsett om det är en fjärrkontroll, en spelkontroll, en DVD eller en musik-CD med det minsta ansträngning.