O2e

Hur man skapar hyperlänkar på en anslagstavla

Internet har gett gränslösa anslutningar tillåter människor över hela världen att komma samman, bilda grupper och obligationer beroende på deras intressen. Anslagstavlor används allmänt vägar för individer som föredrar att tala om aktuella frågor på en viss webbplats. Olika mekanismer har använts för att förbättra metoden för konversationen, varav en är hyperlänken.

I allmänhet hyperlänkar direkt tillgång till en webbplats resurser. De tillåter besökarna att förbättra innehållet genom att tillhandahålla välbehövliga trafik och feedback. Låt oss ta en titt på hur du kan skapa effektiva hyperlänkar under snäppa i dina gynnade Internetforum.

  1. Lämna inte ut https. De kodade hyperlänkar på meddelandet avsnitt bör omges av parenteser. Vid lyckad inlämning utseendet på hyperlänkarna kommer att ändras genom understrykning med parenteser återstående intakta. Ge betoning på att placera https precis innan webbadress länken.
  2. En e-postadress är nyckeln. Inkludera en e-postadress på meddelandet. Du kan uppnå detta genom att skriva in webbadressen. Du kommer då att se en understruken version av e-postadressen. Detta steg är nödvändigt eftersom den förvalda e webbläsaren hos en individ som klickar på länken används för att kommunicera med webbplatsen destination.
  3. Den här gången parentes är upp för jobbet. Vid denna punkt, lämna ut parenteserna och använda fästen istället för länken som behöver läggas till. Genom att göra så, visas din nuvarande form av hyperlänk betonades på forumet som är nödvändig för hela hyperlänken ska fungera.
  4. Ta läsaren bort med ett klick. Gör en hyperlänk ingång bakom texten. Den text du skriver tillsammans med hyperlänken bör understrykas. Vid klick ögonblick någon på din länk kommer han att kunna få tillgång till den angivna e-post, webbplats eller blogg.
  5. Det finns ingen skada i att kontrollera. Innan du postar ditt meddelande i styrelsen att se till att det inte finns något fel på den kodade webbadress. Hyperlänken fungerar inte om tecknen inte är ordentligt skrivit. Ta del av din dyrbara forumet tid att köra den länk som du har lagt upp. Om det inte fungerar därför gå tillbaka till ditt meddelande för att redigera och fixering av länken.
  6. Låt oss dissekera en hyperlänk. Hyperlänkar följer enhetliga format för HTML-koder. Det går i spetsen för <a href = följt av grundläggande Resource Locator eller URL som normalt omges av citattecken. Detta indikerar viss webbplats till vilken användaren av länken kommer att riktas till. Denna symbol ">" fortsätter paraden följt av själva texten eller ord som fungerar som hyperlänk. Vägen slutar med </ a>.

Hyperlänkar har blivit mer och mer flexibel genom åren

Hur man skapar hyperlänkar på en anslagstavla. Lämna inte ut https.
Hur man skapar hyperlänkar på en anslagstavla. Lämna inte ut https.

Hyperlänkar har blivit mer och mer flexibel genom åren. Komplicerade länkar kan ta användaren till specifika delar av ett dokument eller en tom skärm där ett enda klick kan leda till olika funktioner. Ändå finns fler alternativ undersöks. Med den växande kraften i internet teknik som den för hyperlänken kommer kontinuerligt förbättra kommunikationen och mellan individer i hela världen.