O2e

Hur man skapar en VA webbplats

Virtual Assistance är ett av de nyare online-tjänster som erbjuds av personer som vill vara en del av arbetskraften från bekvämligheten av sina hem. Att vara en virtuell assistent kräver att du har en stark virtuell närvaro, vilket innebär att du bör ha en mycket effektiv webbplats. Detta är din bästa marknadsföring och reklam verktyg. Här är stegen för att skapa en VA webbplats.

Hur man skapar en VA webbplats. Inkludera en hur-till sidan som beskriver din affärsprocess.
Hur man skapar en VA webbplats. Inkludera en hur-till sidan som beskriver din affärsprocess.

Ett. Besluta om ett domännamn och webbhotell. Leta efter ett webbhotell som är i samma skick som när du för närvarande bosatt eller åtminstone verkar i samma tidszon som dig. Detta är viktigt när något går fel. Titta inte för gratis hosting webbplatser, eftersom detta inte skjuter professionalism. Ditt eget domännamn är en av de mest imponerande poster klienter varsel.
2. Se till att ditt företagsnamn är registrerat och har kontrollerat att se till att det inte finns några andra webbplatser eller online-företag med samma namn. Se till att alla juridiska verken görs och tas om hand.
Tre. Investera i din webbplats. Har en professionell webbdesigner och en kopia författare skapar din webbplats. Kunderna söker professionalism överallt. Det borde vara mycket ren, informativ och lätt att navigera. Alla sidor ska ha aktiva länkar och innehåller all den information som en klient är sannolikt att leta efter.
4. Lär dig att uppdatera din webbplats. Det kommer att vara till stor hjälp om du ständigt uppgradera din webbplats för nyheter och ytterligare information som beställare och webbläsare kommer att hitta mycket intressant och användbart.
Fem. Din webbplats kan vara begränsad till ett fåtal sidor, som kommer att innehålla olika uppgifter om vilka tjänster du erbjuder och vad din affärsprocess är. Sidorna nedan finns inte i någon ordning.

 • Din hemsida bör ge en catchy kopia som sammanfattar alla de tjänster du erbjuder och betonar de fördelar en kund kommer att få för att underteckna upp med dig.
 • Ge en detaljerad hjälpsida som beskriver varför kunderna kan behöva dig. Den viktigaste riktlinjen att skriva hjälpsidan är att ge svar på frågan om hur webbplatsen kan hjälpa en potentiell kund.
 • Ha en sida för alla de tjänster som du erbjuder, som listar alla de fördelar och förmåner som erbjuds av varje tjänst som erbjuds.
 • Ge en annan sida på din lista över kunder. Säkra vittnesmål från nöjda kunder och söka tillstånd för att använda dem i din webbplats.
 • Inkludera en hur-till sidan som beskriver din affärsprocess. Ge information om vad du gör och hur du gör det. Inkludera tidslinjer här.
 • Källa ut informativa artiklar om Virtual bistå. Detta ger trovärdighet till din webbplats. Kontrollera att du identifiera alla källor till dessa artiklar och ge tillbaka länkar om möjligt.
 • Du kanske har några tips och arbetsbesparande verktyg som du kan dela med kunder och andra personer.
 • Förbered en kort men uppgifter-laden Om oss sidan. Inkludera alla viktiga detaljer som rör dig och ditt företag, ditt företag filosofi, dina värderingar affärer och principer och etik arbete.
 • Ge en FAQ sida för att svara på många frågor om Virtual bistå.
 • Ge en regler och villkor som kommer att visa ett urval av ditt avtal, din sekretesspolicy och andra villkor som du kommer att föreskriva. Be din advokat att dra ut en åt dig.
 • En Kontakta oss sidan är mycket viktigt. Ge e-postadress, affärer telefoner och hur man kontaktar dig utanför kontorstid (om du vill) och din permanent kontor adress eller ett POB nummer. Se till att designern använder säkerhetsåtgärder för att skydda din e-postadress. Lägg till ett e-formulär så att klienter kan skicka e-post via din hemsida. Dina kontaktuppgifter bör ingå i alla dina webbsidor för att göra lätt för kunden att komma i kontakt med dig.

Ta en titt på övriga virtuella hjälpa webbplatser för att samla information och göra att du är din egen lista med webbsidor för alla viktiga handlingar som du vill potentiella kunder att veta.