O2e

Hur man skapar en sida modemagasin i Adobe Photoshop 7

Har du någonsin undrat hur dessa sidor i modetidningar görs? Ja, bilder utgör en stor del av det, men vad de flesta människor inte vet är att de flesta av det är redigerat för att dessa sidor att se perfekt. Moderedaktörer kan ha använt bra publicering program som Adobe Photoshop. Om du är angelägen om att veta hur de gör det, så här är några steg du kan följa.

  • Komma igång. Innan du börjar din mode sidan, tänk om din idé. Vad planerar du att sätta på sidan som du skulle vilja läsarna att se och så småningom köpa i butikerna? Tänk på den tid på året. Om det är juni, kanske en brud koncept kommer att vara lämpligt och om det är semester, då gåva förslag eller modetrender kommer att bli intressant.
  • Samla material. Forskning bilder och artiklar som du skulle vilja ha med i mode sidan och ladda ner dem. Se till att de är antingen i bild förlängningar som. Jpeg,. Bmp eller. Png. För artiklarna, se till att filerna är i PDF-eller Word-format. Se till att dina bilder är av hög upplösning. Redigera foton innan du sparar på fil. Beskär och ändra storlek om det behövs innan du sparar det i mappen.
  • Skapa sidan. I Adobe Photoshop 7, öppna en ny fil genom att klicka på "File"-knappen uppe till vänster på skärmen och välja "Ny" fältet. En ruta visas med alternativ som du behöver för att fylla i. Skriv namnet på din sida på namnet kortplatsen. Förinställ den storlek som du vill ha för din mode sida i inches och inte i pixlar. Välj din bakgrund, om du vill det vita eller välja bakgrunden alternativet om du vill att din bakgrund för att ha en helt annan färg. Du kan använda verktyget Färgpyts eller ställa in den med hjälp av förgrunden och bakgrunden lådor färg.
  • Sätt i bilderna. När du har skapat en sida, klicka på "File" och klicka på "Plats"-fältet. Din fil ruta visas. Klicka på bilden du vill placera på din mode sidan och klicka sedan på "plats"-knappen på nedre högra delen av rutan Fil. Ditt foto visas nu på den tomma mode sida du har skapat tidigare.
  • Redigera bilderna. När fotot visas på mode sidan duk, kommer det att finnas ett x märke på toppen av det. Justera bilden till önskad storlek. Du kan också rotera bilden när den böjda pilen visas utanför bilden när du surfar. Flytta bilden genom att klicka på den och håll den när du flyttar den till önskad plats. När du har placerat din bild på önskat område av mode sidan, högerklicka på musen och välj "plats" fältet. Gör samma sak med dina andra material tills du är klar med din önskade design. Det är upp till din kreativitet och fantasi på hur du kommer att utforma din mode sidan. Så snart bilder har placerats och sidans design är klar, placera din text eller bildtexter.
  • Infoga texten. På mode sida använder den horisontella eller vertikala textverktyget för att placera din text eller bildtext på sidan. Detta ser ut som en stor bokstav T på din bar. Klicka på den om du vill använda den vertikala typen verktyg. Ställ in önskat teckensnitt familj och stil, teckenstorlek, färg och kantutjämning metod finns på översta raden på skärmen. När du är klar med din text, spara din sida i JPEG-format eller i det format som behövs innan publicering.
  • Skriva ut den. Skriv din sida. Detta kommer att ge dig en överblick på hur din sida kommer att se ut.
Hur man skapar en sida modemagasin i adobe photoshop 7. Komma igång.
Hur man skapar en sida modemagasin i adobe photoshop 7. Komma igång.

Skapa en sida modemagasin är lätt med tanke på stegen ovan med hjälp av Adobe Photoshop 7. Öva att använda denna metod och utveckla din skicklighet runt Adobe Photoshop så att du kan börja din egen modemagasin dag. Tja, är att om du är i den.