O2e

Hur man skapar en PDF - fil med Pdf995

E-papper har sakta ersatt traditionella papper i nästan alla kontor över hela världen. Fördelarna med att använda e-papper för ditt företag vida överstiger nackdelarna. De är överförbara via e-post som bilagor, de är mycket lättare att lagra, är de icke brännbart och du kan även fylla i formulärfält och anbringa din signatur på dem. Verkligen en av de bättre uppfinningar av 20-talet, är e-papper här för att förbättra på kontoret dokumentation. E-papper är mest känd som en PostScript Document Format eller PDF.

Så bekvämt som PDF är

Så bekvämt som PDF är, det finns många missuppfattningar om det. Precis som att du måste köpa en fullständig kopia av Adobe Acrobat för att skapa den. Ingenting kan vara längre från sanningen som många nedladdningsbara gratisprogram kan du konvertera dokument till PDF och vissa modeller skrivare kommer med en PDF-skrivardrivrutin som låter dig direkt skapa en PDF-fil genom att välja det som en skrivardrivrutin.

Hur man skapar en PDF - fil med pdf995. Så bekvämt som PDF är.
Hur man skapar en PDF - fil med pdf995. Så bekvämt som PDF är.

En av de mer populära gratisprogram som du kan få som konverterar filer till PDF är PDF995. Om du följer stegen nedan kan du konvertera befintliga filer till PDF eller spara en fil som PDF. Du kan ladda ner filen på pdf995.com och för att undervisningen, du kommer att konvertera en Microsoft Word-fil till PDF med nämnda mjukvara.

  • Öppna MS Word. Nu om dokumentet redan har skapats eller om du precis har börjat att skapa dokumentet, det spelar egentligen ingen roll eftersom du kommer att konvertera den till PDF ändå. Du kommer att använda en vanlig kommando från MS Word för att göra konverteringen.
  • Skriv alternativet. Gå till "Arkiv"> "Skriv ut" eller tryck på "Ctrl + P" på tangentbordet om du använder datorn. Om du använder en Mac, tryck på Apple-tangenten (finns bredvid mellanslagstangenten på tangentbordet) + P. Detta kommando kommer att sjunka ner de tillgängliga skrivare enheter som är installerade i datorn.
  • Välj skrivare. Steg 2 ger tillgång till skrivardrivrutinerna i datorn. Om du har hämtat och installerat PDF995, bör det inte komma ut som ett alternativ. Välj bara PDF995 klicka sedan på "OK".
  • Spara filen. Du kommer att få möjlighet att välja var du vill spara filen i. Antingen du väljer standardplatsen i dialogrutan eller du sparar den till en mer lättillgänglig plats som skrivbordet. Valet är upp till dig.
  • Vänta. Beroende på hastigheten och minne på din dator kan du behöva vänta några sekunder till några minuter för skrivardrivrutinen för att avsluta konvertera MS Word-fil till PDF.

Observera att du inte behöver uppgradera till PDF995 Suite för att fortsätta att ha kapacitet att konvertera filer till PDF. Du kan fortfarande konvertera dina filer till PDF som de är. Men om du vill kunna skapa PDF-filer som har informationsfält och lådor kan du fylla i, kan du få fullständiga versioner av Adobe Acrobat och PDF995. Observera att Adobe Acrobat Reader är just det: en läsare program och inget mer.

Många affärer fokuserar på att vara miljövänliga och gå grönt eftersom inte bara för att det är miljövänligt, men eftersom det kan rädda dem mycket i kontorsmaterial.