O2e

Hur man skapar en digital handskriven signatur gratis

Eftersom allt går digitalt, inklusive användning av digitala dokument som ett alternativ till pappersdokument, med en digital signatur sparas på din dator kan legitimera alla dokument du skickar till en annan person som kräver din egen signatur. Det finns faktiskt två sätt att skapa din digitala handskriven signatur som båda kommer inte att kräva att du punga över några tior i processen.

  • Skanna den. Det bästa sättet att skapa din digitala namnteckningen är att helt enkelt få ett papper och använda en penna för att skriva din signatur. Du kommer att ha din signatur att vara tydlig och rätt storlek eftersom du kommer att omvandla den till en digital signatur kort. Använd en svart penna på bläck din signatur på papperet. Nu när det är gjort behöver du en skanner för att skanna signaturen och spara den som en bild. Lägg i papperet i den platta bädd av skannern och fortsätta med processen för avsökning det. Vid denna punkt, är det viktigt att du sparar skannade signatur som en bild i stället för ett dokument så att du kommer att kunna sätta och storlek på bilden på ett dokument som du vill signera. Se till att hålla en digital kopia av din signatur backas upp så att du aldrig kommer att behöva upprepa denna process igen.
  • Använd paint.net. Om du inte har en skanner kan du göra det näst bästa är att en bild redigeringsprogram som Paint.NET, som är helt gratis, för att skapa din signatur digitalt. Nu ha i åtanke att den signatur som du skapar här förmodligen inte kommer att matcha ditt riktiga handskriven signatur, men det kommer åtminstone liknar den. Ladda ner och installera programmet i datorn. Du kan ladda ner en kopia av programvaran på getpaint.net .
  • Skapa din signatur. Så snart som installationen av programvaran är klar, kör den. När den laddar, öppna ett nytt dokument och välj ikonen "T" på vänster. Detta gör att du kan börja skriva text på sidan. Fortsätt till att skriva ditt namn. När ditt namn är på dokumentet, markera den och välj ett teckensnitt som du kan använda som liknar din ursprungliga signatur. I grund och botten vill du teckensnittet att vara skript. Justera typsnitt och storlek signaturen innan slutbehandling den. Spara dokumentet som bild. A. Jpeg förlängning kommer att göra.
  • Skriv din personliga signatur på datorn. Om du inte kan hitta rätt typsnitt för att göra din digitala signatur visas som din underskrift i original, och sedan överväga att köpa och använda en digital penna. Denna enhet liknar en faktisk penna men fungerar med en digital pad som ansluts till datorn via USB. När pennan vidrör kudden, kommer det att återskapa rörelsen på bildredigeringsprogram. Denna typ av penna kommer att arbeta med Paint.NET och annan redigeringsprogram som Adobe Photoshop och liknande. I grunden är allt du behöver göra att skriva din signatur som du gör det på faktisk papper men med digital penna och pad. Signaturen visas sedan på Paint.NET dokument och sedan kan du spara den som en bildfil.

Hur man skapar en digital handskriven signatur gratis. Skriv din personliga signatur på datorn.
Hur man skapar en digital handskriven signatur gratis. Skriv din personliga signatur på datorn.

Dessa är de enklaste sätten på hur man skapar din digitala handskriven signatur gratis dock, den sista skulle kräva att du ska få en digital penna-enhet om du verkligen vill tillägga att personlig touch om undertecknande. När du har en digital signatur sparas på din dator, kan du enkelt infoga filen i någon ordbehandlingsdokument behov så så att du kan sätta din personliga prägel på ett digitalt dokument.