O2e

Hur man skapar en budget med mint.com

Privatekonomi är ofta en svag punkt för varje person som gör en levande i dagens svåra ekonomi. Oavsett om du är nygift par, ett par med växande barn, eller ens en ungkarl, skulle du undrar ibland vart pengarna går. Med alla utgifter som avbetalning, hyra, bil betalningar, mat, räkningar och liknande, är det inte konstigt att du skulle ibland har huvudvärk balansering checkhäfte.

För att hålla en sund ekonomi

För att hålla en sund ekonomi, men du kommer att behöva ställa in en ordinarie budgeten och följa den. Du tjänar bara så mycket på en månad, och det finns kostnader som är absoluta nödvändigheter. Du ska kunna veta vart pengarna går, och hur mycket du kan spendera och spara på varje objekt med hjälp av privatekonomi programvara.

Mint.com är en sådan tillämpning som hjälper dig att skapa en budget

Hur man skapar en budget med mint.com. När du har hittat din bank.
Hur man skapar en budget med mint.com. När du har hittat din bank.

Mint.com är en sådan tillämpning som hjälper dig att skapa en budget. Från skaparna av populära bokföringsprogram Quicken hjälper Mint.com dig att hålla koll på din ekonomi genom att automatiskt hämta information från dina olika bankkonton, kreditkort och bankkort leverantörer kort. Här är hur du kan skapa en budget med Mint.com.

  • Gå till mint.com och skapa ett konto. Du måste ange din e-postadress, postnummer och föredragen lösenord.
  • Du blir ombedd att leta efter din bank. Du kan använda sökrutan eller välja bland de mest populära alternativen i fönstret.
  • När du har hittat din bank, skriv in dina autentiseringsuppgifter. Dessa är det användarnamn och lösenord som du använder för just bank. Om du har bekymmer med säkerheten i din anslutning eller Mint.com, ska du inte fortsätta med det här steget.
  • Du måste lägga alla dina kreditkort, betalkort och bankkonton.
  • Lägg annan finansiell information, såsom några lån, hypotekslån eller räkningar du betalar varje månad. Också lägga till dina tillgångar (som fastigheter och andra objekt) som du äger.
  • Du kommer att behöva för att anpassa kategorier för dina utgifter. Mint.com kategoriserar automatiskt utgifter av grundläggande kategorier, som mat, transport och liknande. Men du kanske vill lägga till detaljerna, till exempel, kan du separera personliga utgifter från arbetsrelaterade kostnader.
  • Du kan nu ange din budget genom att gå till fliken Översikt och letar efter den "din budget"-avsnittet. Du kan definiera din månatliga budget för varje kategori, och Mint.com kommer att berätta om du är inom budget eller i överskott via webben och via e-post.
  • Du kan låta Mint.com meddela dig om på grund räkningar, eller när du närmar dina utgifter gräns. Du kan ändra inställningarna för denna anmälan när som helst.

Mint.com gränssnitt med dina bankernas onlinetjänst

Mint.com gränssnitt med dina bankernas onlinetjänst, men faktiskt inte skicka eller ta emot några pengar. Därför kan du vara trygg i vetskapen om att Mint inte automatisera alla utgifter för dig, men att du kommer att behöva göra dessa manuellt. Du kan anmäla dig med din egen banks automatisk debitering eller auto-betaltjänster om du vill, dock. Mint.com kommer att kunna samla in information från dessa betalningar på regelbunden basis.

För att hålla en sund ekonomi. Du kommer att behöva för att anpassa kategorier för dina utgifter.
För att hålla en sund ekonomi. Du kommer att behöva för att anpassa kategorier för dina utgifter.

Förutom att ha informerats om dina utgifter och räkningar betalas, kan Mint meddelar också dig när du har rensat lönecheckar. För fler uppdateringar såsom nya funktioner, eller tips, kan du bli ett fan av Mint.com på Facebook på facebook.com / mynta .