O2e

Hur man skapar en bild länk i MSN grupper

Online nätverk och communities dominerar för närvarande på webben på grund av de många tjänster som de tillhandahåller för användarna. Med dessa webbaserade grupper, Internet konsumenterna kan få tillgång till de senaste nyheterna och evenemangen över hela världen samt länkar dela och bilder med andra användare.

MSN Grupper är en populär online community som även erbjuder olika funktioner för Internet-användare. Det är ungefär som en virtuell surfbräda där du kan hoppa från en sida till en annan med sina hyperlänk funktioner. De flesta medlemmar av MSN Grupper gärna dela bilder på sina sidor genom skräddarsydda länkar. Om du vill lära dig hur du skapar en bild länk i MSN Grupper, här är några förslag:

 • Bestäm om datorn har en tillräcklig kapacitet för att lagra flera bilder. Även de bilder du vill dela på MSN transporteras via Internet, spelar det att datorn har tillräckligt med minne för att stödja verksamheten länken delning.
 • Kom ihåg att bilderna måste vara i digital bildfil form. Detta kan enkelt göras med bilder tagna med en digitalkamera eller kopieras genom en scanner.
 • Observera att storleken på varje bild får inte gå längre än en MB. Om du lagra och dela stora filer, måste du vänta ett tag innan du kan ladda upp dem. Dessutom kommer oerhört stora filer konsumerar mycket av din sida lagringsutrymme.
 • Formatera bildfiler enligt MSN Grupper stödsystem. Därför måste varje bild länk bära någon av suffix:.. Gif, jpg, tif, bmp eller png....
 • Bli medlem innan delar bildlänkar. Du måste registrera dig för MSN Grupper medlemskap för att upprätthålla en sida och fortsätt med bildlänk delning.
 • Lagra dina bilder i en webb-stödd portal som Photobucket, Flickr, MSN fotoalbum och liknande. Bilder från fil album i din dator kan också delas på MSN Grupper.
 • Skapa en länk genom att öppna portalen för länken delning. Klicka på alternativet "Ny diskussion" finns på den övre delen av sidan. Det finns också en "Svara"-knappen som finns på samma sida som du kan använda för att svara på andra MSN medlemmar som har delat sina bildlänkar på MSN samhället sida.
 • Leta upp sidan där din länk finns. Öppna sidan på en annan port. Kopiera webbadressen till bilden länken du vill dela från sitt utsedda portalen.
 • Gå tillbaka till MSN sidan och högerklicka musen och välj "Klistra in" för att lägga till din bild i MSN-fönstret. Se till att alla tecken ingår i URL-länk.
 • Klicka "Infoga bild"-knappen. Du hittar det här alternativet bland ikonerna ovanför sidan.
 • Kontrollera om bilden länken har ordentligt genom att gå till MSN sidan.
 • Inlägg fler bildlänkar om du vill, enligt samma förfarande.

Hur man skapar en bild länk i MSN grupper. Observera att storleken på varje bild får inte gå längre än en mb.
Hur man skapar en bild länk i MSN grupper. Observera att storleken på varje bild får inte gå längre än en mb.

Dela bildlänkar på MSN Grupper ofta leder till ett forum bland andra medlemmar av denna community. Om du går forum, observera artighet och rätt etik när du svarar på kommentarer i tråden.