O2e

Hur man skapar backgammon bakgrundsbild för Mac OS Classic

Backgammon är ett av de äldsta och mest populära brädspel genom tiderna. Tanken med spelet fångar fortfarande av intresse för många människor fram till nu även om spelet har sitt ursprung flera hundra år sedan. Med sin färgstarka historia, tilltalande ombord mönster, och mekanik, stal backgammon uppmärksamheten hos många datorentusiaster och inspirerade dem till programguideapplika dator som kommer att interagera som en motståndare i ett backgammon spel med människor.

Om du är en av dessa entusiaster i backgammon

Om du är en av dessa entusiaster i backgammon, kanske du vill skapa en backgammon bakgrundsbild för att dekorera ditt skrivbord. Det är mycket enkelt att skapa en, även om du använder Mac Classic operativsystem. Du kan följa stegen nedan.

Hur man skapar backgammon bakgrundsbild för mac OS classic. Leta efter en backgammon bakgrund.
Hur man skapar backgammon bakgrundsbild för mac OS classic. Leta efter en backgammon bakgrund.

  • Leta efter en backgammon bakgrund. Du har en massa alternativ här. En är att söka på nätet efter olika backgammon bakgrunder lättillgängliga. Det kan finnas tusentals träffar sökresultat för detta ämne. För säker, kommer du så småningom hitta en som passar din smak. Om du inte kan hitta något som du gillar på nätet, inte panik ännu. Du kan skapa din egen backgammon bakgrund med mjukvaruverktyg ritning för att göra det ännu mer personligt. Ett annat alternativ är att söka efter bilder på människor som spelar spelet. Detta kommer också att ge en hel del sök matcher som backgammon har funnits i århundraden. Vet vad du vill och filtrera resultaten. Detta sätt skulle antalet bilder du ser överväldiga dig inte.
  • Spara bilden. När du hittar den bild du vill, öppna den i full storlek. Sedan, med hjälp av musen, högerklicka på bilden och välj "Spara som" från alternativen pop-up. Ett nytt fönster kommer att visas. Skriv in filnamnet för bilden och välj från de mappar där du vill att den ska sparas. Klicka på "Spara"-knappen när du är klar.
  • Öppna kontrollpanelen. Manöverpanelen kan startas från menyn Alternativ. När den öppnas, leta efter "Bakgrund och skärmsläckare" objektet. Markera ikonen för att öppna den.
  • Ställ din bakgrund. I Bakgrund och skärmsläckare fönstret väljer "Custom Background" alternativet. Det finns flera andra sätt att välja flera bilder och metoder för att anpassa bakgrundsbild på din dator. Men du kommer att behöva öppna mappar och objekt enligt instruktionerna eftersom detta är det enda sättet att ställa in backgammon bild du tidigare sparat som bakgrundsbild. När du hittat bilden, klicka på "Ok". Detta kommer att stänga "Custom Background" fönstret.
  • Visa din nya backgammon bakgrundsbild. Gå tillbaka till skrivbordet där den nya tapeten ska nu visas. Härifrån kan du bestämma om du vill ändra på displayen och har den centrerad, sträckt, eller kaklat. Om du vill ändra visningen av tapeter, gå tillbaka till "Bakgrund och skärmsläckare" under Kontrollpanelen. Välj sedan från rullgardinsmenyn displayen inställning du vill ha för din tapet. Spara dina ändringar och gå tillbaka till skrivbordet.


Din nya backgammon tapeten är nu inställd. Du kan också söka på nätet för en matchande skärmsläckare.