O2e

Hur man sätter låtar på en Coby mp3 - spelare

Coby är en elektronik varumärke som erbjuder olika och varierande MP3 design. Coby MP3-spelare kan ha olika utformningar, men alla av dem är mycket användarvänlig, inte bara med att lyssna musik men med låtar som laddas upp till det också. Dess enheter har olika minneskapacitet och former, men alla följer en steg när det gäller att sätta låtar. Allt du behöver är din Windows Media Player, som automatiskt tillgänglig i Windows opererade datorer.

  • Öppna programmet. Dubbelklicka på Windows Media Player-ikonen för att starta programmet.
  • Klicka synk. Längst upp i programmet, kommer du att se en fliken Synkronisera. Klicka på den.
  • Anslut via USB. Coby MP3-spelare har olika uppställningar. Vissa Coby MP3-spelare kan direkt ansluten till USB-portar. Med dessa, allt du behöver göra ansluta den till datorns USB-port. Samtidigt kan vissa Coby MP3-spelare inte kopplas direkt. Således är de försedda med egna USB sladdar. Precis samma, anslut spelaren med sladden till datorns USB-port.
  • Organisera ditt bibliotek. På den vänstra sidan av din Windows Media Player-panelen kommer du att se länken till ditt bibliotek. I centrum är det låtar alternativet. Dubbelklicka på den. Efter detta kommer du att se alla låtar som finns i din dator. Keep on rulla tills du hittar en låt som du skulle vilja sätta på din spelare. Gå till titeln på låten och högerklicka. En droppe ruta visas då. Där kommer du att se alternativet "Lägg till synkroniseringslistan." Klicka på den och du kommer att se att låten är nu bland listan på högra delen av din Windows Media Player.
  • Välj fler låtar. Bläddra igenom biblioteket igen och hitta fler låtar som du skulle vilja sätta på din spelare. Gör samma procedur som du gjorde med den första låten tills alla dina valda låtar är på din synk lista. Det rekommenderas att du väljer en hel del låtar innan du synkroniserar istället för att ansluta din MP3-spelare till datorn igen en annan dag för att sätta de andra låtarna.
  • Börja synkroniseringen. När du ser att du har valt låtarna är på synk listan, leta efter "Start Sync"-fliken längst ned i din synk lista. När du har klickat det, kommer dina låtar börja lägga till din Coby MP3-spelare och du är redo att gå!


Hur man sätter låtar på en coby mp3 - spelare. Organisera ditt bibliotek.
Hur man sätter låtar på en coby mp3 - spelare. Organisera ditt bibliotek.

Coby MP3-spelare är ett bekvämt och lättillgängligt sätt att lyssna på musik. Det är mest rekommenderat att du får en spelare med stor minne så att du inte skulle behöva ta bort låtar när du vill lägga till nya. När allt människor som är mest beroende av MP3-spelare är de som alltid utomhus ändå. Dessutom med detta varumärke av spelare, skulle du inte ha svårt att sätta för mycket låtar eftersom förfarandet är mycket lätt att följa. Med Windows Media Player som sitt program, skulle du behöver inte ladda ner något program bara för att överföra musik till din spelare. Detta program används ofta av många i att titta på video och spela musik. Så chansen är, har alla Windows drivs dator här programmet och du kan lägga till låtar till din spelare när som helst.