O2e

Hur man säljer på Amazon

Alla har hört talas om Amazon.com och alla de saker du kan köpa från denna webbsida, men visste du att du också kan sälja objekt på Amazon från din egen webbplats? Amazon har en uppsättning verktyg som gör att du kan sälja dina egna produkter på olika webbplatser, och det som inrättats för denna tjänst är ganska enkel.

Steg 1

Hur man säljer på amazon. Gå till amazon.com.
Hur man säljer på amazon. Gå till amazon.com.

Gå till amazon.com

Gå till Amazon.com hemsida och du kommer att se en "sälja på Amazon" länken. Klicka på Sälj Dina sidor länk. Det finns andra länkar som du kan klicka på också, men vi kommer att fokusera på just denna ett för nu.

Steg 2

Välj en kategori

Nu är du på "Sälj Dina sidor" sida. På denna sida kan du välja från ett brett lista över objekt som du kan sälja. Du kan välja från böcker, DVD, CD, sportartiklar och mycket annat också. Du kan söka efter specifika objekt med ISBN, UPC och ASIN eller med hjälp av nyckelord.

Steg 3

Beskriv ditt erbjudande

Steg 1. Välj en kategori.
Steg 1. Välj en kategori.

När du har angett artikelinformationen kommer du till en sida som visar dig olika produkter, som matchar dig beskrivning. Välj den som passar din valda objekt. Du kommer att behöva klicka på "Sälj Yours Here" länk för att gå till nästa steg i processen. Detta är pengar del av processen.

Steg 4

Sätta ett pris

Nu får du sätta ett pris på det objekt eller objekt du säljer på Amazon.com webbplats. Du måste välja objektets tillstånd eller kvalitet och du kommer att kunna komma in en del information om objektet. Du kan lista hur bra det fungerar, om det finns några problem med det eller speciell information som en signerad kopia av en CD-skiva. Lista allt du tror att köparen skulle behöva veta för att genomföra försäljningen.

Nu får du gå in i priset för varan samt den mängd du vill sälja. Du kommer också att ange ditt geografiska område och välj dina eventuella transportsätt. Amazon.com kommer att kreditera dig för kostnaden för frakt och det finns förinställda kredit belopp för varje typ av sjöfart så att du inte förlorar pengar på fraktkostnaderna.

Steg 5

Ange kontouppgifter

Nu när du har angett all denna information kommer du att tas till inloggningssidan. Logga in så kan du vara rätt tillgodoräknas för artikeln när den säljs. Om du inte har skapat ett konto kan du göra det vid denna tid. När du är klar kan du klicka på Skicka in din annons länk för att få ditt objekt på hemsidan.

Steg 6

Shipen objektet

När varorna säljs, kommer Amazon omedelbart skicka ett mail, detta är den e-postadress som du angav när du registrerade dig så se till att den är korrekt. Ingår i e-postmeddelandet är mycket lätt att följa instruktioner och du kommer att behöva skicka din post inom två arbetsdagar, räknas lördag och söndag inte som arbetsdagar.

Steg 7

Få betalt

Efter att du kommer att få betala för objektet och kostnaden för frakt från Amazon. Det är allt som behövs. Det är ganska lätt att komma igång, så börja tjäna lite pengar idag med din alldeles eget konto på Amazon.