O2e

Hur man öppnar en Eudora e - postkonto

Öppna ett Eudora e-postkonto är inte så svårt som det verkar

Öppna ett Eudora e-postkonto är inte så svårt som det verkar. Denna e-postklient för Apple och Windows lika. Människor dras till öppna ett konto här eftersom det kan enkelt länka dig till Palm början. Nyligen har det blivit icke-kommersiella och är nu känd som integreras i dess öppen källkod version som kallas Mozilla Thunderbird.

Hur man öppnar en eudora e - postkonto. Säkra serverinformation.
Hur man öppnar en eudora e - postkonto. Säkra serverinformation.

  • Säkra serverinformation. Först måste du veta serverns information från ditt e-postkonto. Några exempel PMAP SMTP detaljer från leverantörer som Gmail och Yahoo Mail. På så sätt kommer du att kunna koppla den till din Eudora utan krångel. Det är bra att veta dessa saker i förväg ger smidig segling när du redan öppnar allt i din Eudora gränssnittet senare.
  • Öppna Eudora gränssnitt. När du får Eudora det ofta automatiskt startar Startguiden för dig. I fall du avbröt av misstag att automatiska start-up-mekanism du fortfarande kan komma åt den genom att gå till Alternativ i Verktyg-menyn. Ett pop up-fönster visas.
  • Fyll i formulär. Baserat på den information du samlat tidigare och snabbt av den automatiska fönstret från föregående steg, är ditt nästa steg att fylla i formuläret som kommer att kräva att du anger följande information: riktiga namn, adress, SMTP-server och tillåter alternativ autentisering. Fyll i det här därför så att du kan gå vidare till nästa steg.
  • Kontroll post. På detta område kommer du klicka och fylla i inloggningsuppgifter för e-postservern val. I detta speciella flik, kommer du också att kunna se alternativen på e-post kontroll. Du kan ställa in hur ofta kontroll i intervall så lite som femton minuter eller mer, beroende på dina inställningar.
  • Inkommande e-post. I Inkommande kommer du fylla alternativ på om du bara ladda ner eller få rubrikerna i e-postmeddelanden eller hela texten. Det kommer också att låta dig koppla Eudora helt, vilket innebär att om du tar bort meddelandet från Eudora gränssnittet, kommer det också att tas bort i din ursprungliga e-postserver.
  • Skicka e-post. För den här fliken kan du ställa in inställningen som behövs för att skicka e-post från Eudora konto till andra e-postadresser. Var mycket försiktig vid kodning av information från din första forskning för att säkerställa att det inte blir några hinder för din e-post ta emot och skicka.
  • Avancerade nätverksalternativ och plugin-program. Du kan också navigera de avancerade alternativen för andra inställningar som du kan ha för din Eudora konto. När detta är gjort kan du nu skapa flera e-postadresser genom att lägga personligheter i menyn Verktyg.


Den underbara fördelen med att använda Eudora och ställa upp det är att du inte kommer att lämnas att klara sig själv. Ofta finns det en hel del trollkarlar eller stegvis uppmanar procedurer som guidar dig genom hela processen. Medan du är på den traditionella Eudora konto kan det också hjälpa om du har möjlighet att kolla in öppen källkod version Penelope som är lätt nedladdningsbara på nätet.