O2e

Hur man öppnar en bild i PhotoDeluxe

Adobe PhotoDeluxe är en bra applikation för många av ditt fotografi behov. Den mest grundläggande sak du behöver lära dig mer om denna programvara är hur man öppnar ett foto i ansökan. Om du inte är säker på om denna färdighet än, läsa på och ta reda på grundläggande och enkla sätt att öppna en bildfil i PhotoDeluxe.

  • Öppna PhotoDeluxe att hjälpa dig att komma igång. Här guiden förutsätter att Adobe PhotoDeluxe Home Edition redan är installerat i din dator eller laptop. Tillgång denna programvara genom att dubbelklicka på dess ikon placerad på skrivbordet. Om det inte finns någon genväg för PhotoDeluxe, kan du öppna programmet via Start-menyn, Alla program och sedan Adobe PhotoDeluxe. I fall du inte har detta program installerat ännu, ladda ner och sedan installera det från Internet först. Gå tillbaka till den här guiden när du har den i din egen dator.
  • Klicka på den högra knappen för att initiera öppna fotografier. Hitta knappen indikerar Få knapp i programmets verktygsfält. Ett nytt fönster kommer att visas så att du kan välja en flik som motsvarar den metod du vill använda för att öppna en bild. När du har valt din metod foto hämtning, fyll i den information som programmet ber från dig. Om allt annat görs korrekt, kommer det foto du har valt öppnas i PhotoDeluxe.
  • Använd menyn Arkiv för att öppna bilder i PhotoDeluxe. Bortsett från get Foto knappen kan du också öppna en bild genom Arkiv-menyn. Klicka bara Arkiv i menyraden och välj öppna. Samma fönster visas som att klicka på knappen indikerar Hämta foto.
  • Installera en plug-in för att öppna en bild från internet. Det är också möjligt att öppna ett fotografi i PhotoDeluxe kommer från någon online fotolabb. Däremot måste du ha en plug-in installerad i din dator så att du kan öppna filen i din dator.
  • Styras att öppna bildfiler från olika källor. Notera att processen med att öppna en bild som är existerande i din dators hårddisk är annorlunda än att öppna bilder som kommer från en skanner eller en digitalkamera. Öppna alternativet används för det första scenariot. Å andra sidan, för att öppna en bild från digitala utrustning, välj Hämta i stället för Öppna för att få den bild du vill arbeta med i PhotoDeluxe.
  • Spara bilden du har öppnat om du vill att fotot för att återspegla de ändringar du har gjort. Notera att PhotoDeluxe har en unik filformat för alla dina fotoprojekt. Om du inte sparar bilden i just filformat, kommer du hamna förlora alla dina ansträngningar att redigera bilden. Därför, glöm inte att när du har öppnat ett fotografi och arbetade på det i PhotoDeluxe, spara och namnge den direkt.


Det är bara lätt att öppna bilder i Adobe PhotoDeluxe

Hur man öppnar en bild i photodeluxe. Öppna photodeluxe att hjälpa dig att komma igång.
Hur man öppnar en bild i photodeluxe. Öppna photodeluxe att hjälpa dig att komma igång.

Det är bara lätt att öppna bilder i Adobe PhotoDeluxe. Nu när du vet dessa metoder i att göra så, kommer du aldrig tänka att denna ansökan kräver en datornörd ur dig. Med en grundläggande kunskaper i att öppna foton, kan du börja din väg att skapa underbara fotoprojekt från Adobe PhotoDeluxe.