O2e

Hur man lägger till objekt i favoriter på Etsy

Så du surfar listor över alla de roliga, coola, unikt objekt på Etsy och något verkligen fångar ögat, men du är inte säker på att du är redo att köpa ännu. Hur kan du "bokmärka" den här posten till senare?

Hur man lägger till objekt i favoriter på Etsy. När du vill gå tillbaka och titta på dina favorit-Etsy objekt.
Hur man lägger till objekt i favoriter på Etsy. När du vill gå tillbaka och titta på dina favorit-Etsy objekt.

Det finns två grundläggande metoder, lokala eller online. Du kan använda din webbläsares bokmärke eller favorit funktion för att spara objektet URL, men nackdelen med den lokala strategi är att bokmärke "lever" bara på viss dator du använde, så din favorit Etsy objekt bokmärken kan vara utspridda över flera datorer såvida du synkroniserar regelbundet.

Lagra din Etsy favoriter på nätet är mer förnuftigt, särskilt om du använder mer än en dator. Det är sociala nätverkssajter som tillåter dig att lagra bokmärken, men det enklaste sättet att spara dina favorit Etsy objekt är att använda Etsy egna favoriter systemet.

Först måste du skapa ett Etsy konto för att använda favorit-systemet. Om du inte har en Etsy konto ännu, ta en titt på Etsy sidan och klicka på länken längst upp till höger där det står "Registrera" och följ sedan instruktionerna. Registreringen är enkel och gratis!

Nu logga in på Etsy använda "Logga in" längst upp till höger på startsidan och börja surfa. När du hittar ett objekt som du vill, klicka på bilden eller text länk. Om du vill komma tillbaka till denna punkt senare, kan du lägga till den i din lista över favoriter genom att klicka på länken som säger "Lägg till objekt till favoriter". Leta efter den lilla röda hjärta ikon med ett plustecken, över på den högra delen av sidan. Om du gillar säljarens hela butiken, kan du klicka på "Lägg säljaren till favoriter" länken nedanför.

Hur man lägger till objekt i favoriter på Etsy.
Hur man lägger till objekt i favoriter på Etsy.

Favoriter på Etsy kallas "hjärtan", så du "hjärta" ett objekt eller säljare. Du kan också se vilka andra "hjärtan" objektet eller säljaren genom att klicka två sista länkarna under "Lägg till objekt till favoriter" länken.

När du vill gå tillbaka och titta på dina favorit-Etsy objekt

När du vill gå tillbaka och titta på dina favorit-Etsy objekt, logga in på Etsy (du måste vara inloggad för att se dina favoriter) och klicka på länken längst upp till vänster där det står "Favoriter". Detta tar dig till en sida där du kan välja en flik för att titta på dina favorit-objekt eller dina favorit-säljare. Dina favorit-objekt visas i ett galleri med titlar och miniatyrer för enkel åtkomst, så om du är redo att köpa en av dina favorit-objekt kan du bara klicka på länken och gå direkt till objektet. (Du kan ta bort ett objekt från listan över Etsy favoriter genom att klicka den lilla grå X i det nedre högra hörnet i rutan Favoriter.)

Voila! Det är allt som finns till den!