O2e

Hur man lägger till en Bravenet gästbok till en bloggare blogg

Bravenet erbjuder online-resurs verktyg för användare att skapa och bygga webbplatser som är enkla och roliga att använda. Dessa verktyg kan verka avancerat för en nybörjare att installera men Bravenet.com gör det enkelt och problemfritt att ställa upp. En online-resurs verktyg som Bravenet.com erbjuder är möjligheten att lägga till en gästbok till din webbplats. En gästbok är ett sätt för besökare att kunna lämna ett meddelande där de kan säga sina åsikter eller tankar om ämnet som diskuteras i en specifik webbplats. Besökare som vill lämna synpunkter via gästboken ofta inte skyldig att registrera sig för ett konto. När du lämnar ett snabbt meddelande via en webbplats gästbok, är ditt namn och e-postadress ofta antecknade av olika skäl. Sammantaget är dessa data som används för att möjliggöra en statistisk data om hur många besökare en webbplats har.

  1. Öppna din webbläsare och gå till Bravenet.com . Om du inte har ett Bravenet användarkonto, registrera dig för ett. Om du har ett befintligt Bravenet konto, logga in med ditt registrerade användarnamn och lösenord. När du loggar in med din e validerade konto och lösenord, kommer webbplatsen automatiskt rutten du Bravenet s Account Manager.
  2. Från Bravenet s Account Manager Page, träffa få gratis verktyg för att få en komplett lista över gratis online-resurs verktyg som Bravenet erbjuder sina medlemmar. Du kommer att dirigeras till en ny sida där alla webbverktyg listas. Klicka på länken för Gästboken att visa alternativ för den typ av gästboken som du vill ha.
  3. Välj vilken typ av funktioner du vill att din gästbok att ha. Bravenet erbjuder en mängd funktioner när du skapar designen för din gästbok. Du kan själv skräddarsy designen som slår din fantasi och du kan välja från ett brett spektrum av stilar, typsnitt, färger och anpassade bakgrunder som Bravenet erbjuder. Glöm inte att ange din blogg URL Hemsida där gästboken kommer att visas.
  4. När du är klar med att välja utformning och tema för din gästbok, slå Spara och fortsätt knappen som sitter på den nedre delen av Gästboken Tjänst startguiden. Utslagning Spara och fortsätt knappen kommer du till en sida där det faktiska utseendet på gästboken kan ses. Om du är nöjd med det slutliga utseendet på din gästbok, träffa Get Code knappen som ligger på den övre högra hörnet på sidan och kopiera HTML-koden från Get Code Bädda alternativet.
  5. Logga in på din egen Blogger-blogg konto och fortsätta att redigera din blogg för att lägga Bravenet gästbok till din sida. Under Hantera bloggar, klicka på länken för att View Blog dirigeras till din faktiska blogg. På det övre högra hörnet på sidan, slog på länken för Anpassa där det kommer att ta dig till Add och ordna Sidelement. Hit Lägg till en Gadget länk. Utslagning Lägg till en Gadget länk kommer att dyka upp ett nytt fönster där Basic Prylar du kan lägga till din blogg sida kan hittas. Klicka på länken för HTML / JavaScript. Ange HTML-koden du fick från Bravenet på lådan under Innehåll och tryck på knappen Spara. I pop-up fönster kommer nu att avslutas och kommer att ta dig tillbaka till Lägg till och ordna Sidelement fönstret. Hit knappen Spara för att de nya inställningarna ska börja gälla.
  6. Klicka på "Visa din blogg" länken. När du trycker på knappen Spara i Lägg till och ordna Sidelement sidan, ska det visa ett meddelande som säger "Dina ändringar har sparats." Klicka på länken som säger View Blog. I bloggens huvudsida, kommer du nu att kunna se de nytillkomna gästboken.

Hur man lägger till en Bravenet gästbok till en bloggare blogg. Från Bravenet s Account Manager Page.
Hur man lägger till en Bravenet gästbok till en bloggare blogg. Från Bravenet s Account Manager Page.

Efter att ha gjort ovanstående steg, kommer dina besökare nu att kunna lämna dig snabba meddelanden och du, eftersom bloggen ägare, nu kan ha en klar uppfattning om hur många som besöker din webbplats.