O2e

Hur man lägger till en bild till din annons på Craigslist

Lägga till en bild till din annons på Craigslist kommer att göra det mer iögonfallande och ökar möjligheten för dig att få en kund. Det finns faktiskt två sätt för dig att lägga till en bild på din annons, genom att ladda upp bilden direkt på Craigslist, eller genom att använda en HTML-kod för den bild du vill ha för din annons. I denna artikel kommer vi att ge dig en genomgång om hur du kan faktiskt tillägga att bilden för att krydda din Craigslist annons.

Uppladdning bilden direkt på Craigslist:

Hur man lägger till en bild till din annons på Craigslist. Gå online och logga tillgång till Craigslist webbplatsen.
Hur man lägger till en bild till din annons på Craigslist. Gå online och logga tillgång till Craigslist webbplatsen.

  1. Gå online och logga tillgång till Craigslist webbplatsen. Skapa en utstationering av din annons. När du är klar med den information om din annons, som efter titel och dess beskrivning klickar du på Lägg till / redigera bilder. Du kommer att se fyra ikoner med ett rött "X" på den. Bara klicka på Välj fil och leta upp din bild. När fotot är framgångsrikt lagt, vänder den röda "X"-märke på en grön cirkel märke.
  2. Upprepa samma steg om du vill lägga till fler bilder. Du kan ladda upp till fyra bilder till din annons utstationering, följ bara steg 1 för att göra det.
  3. Slutför annons utstationering processen när du är klar. När du är klar laddar upp bilderna, kontrollera innehållet och glöm inte att acceptera Craigslist mandatperioden för användning, och din annons kommer att publiceras tillsammans med bilderna.

Använda HTML-kod för att lägga till en bild till din Craigslist annons:

  1. Ladda upp dina bilder till foto-sharing webbplatser som Photobucket eller Flickr. Om du inte har ett foto-sharing konto ännu, då först registrera och skapa ett album och ladda upp de bilder som du vill använda för din annons.
  2. Kopiera HTML-koden på din bild. När du är klar laddar upp bilderna, kommer dessa fotodelning sajter genererar också olika koder för det. Se till att du kopierar HTML-koden.
  3. Skapa din annons utstationering i Craigslist. Gå till Craigslist webbplatsen och skapar ett inlägg. När du har angett detaljerna för din annons, glöm inte att klistra in HTML-koden för din bild. Bekräfta innehållet och acceptera deras villkor för användning och du har nu din annons publiceras i cirka 30 dagar.

Kopiera HTML-koden på din bild. Skapa din annons utstationering i Craigslist.
Kopiera HTML-koden på din bild. Skapa din annons utstationering i Craigslist.

Andra människor föredrar att använda HTML-koder för sina bilder eftersom det är mycket snabbare att skapa annonsen jämfört med ladda upp bilderna direkt till Craigslist. Oavsett vilken metod du väljer, bara se till att du väljer levande bilder för att göra din annons mer tilltalande.