O2e

Hur man lägger bloggare atom matar till en personlig Google Page

Personlig Google Page

Personlig Google Page, numera känd som iGoogle, är en tjänst som erbjuds av Google för att dess registrerade användare. Med iGoogle kan du ändra din Google startsida och lägga prylar till det och gör det verkligen ditt personliga Google sida. Ett exempel på dessa prylar som du kan är en Atom-flöde.

Installera Atom-flöde på din iGoogle visar är fördelaktigt

Installera Atom-flöde på din iGoogle bevisa är fördelaktigt. Feeds kan du se de senaste uppdateringarna publiceras på en särskild webbplats utan att du behöver navigera manuellt till platsen. Följande kommer att ge detaljerade steg för hur att utföra denna uppgift.

Hur man lägger bloggare atom matar till en personlig google page. Hitta det innehåll du vill vara uppdaterad på.
Hur man lägger bloggare atom matar till en personlig google page. Hitta det innehåll du vill vara uppdaterad på.

 • Hitta det innehåll du vill vara uppdaterad på. Innehållet kan vara från vilken webbplats du önskar. Helt enkelt ta del av webbadress och sedan gå vidare till nästa steg.
 • Logga in på ditt Google-konto. Du måste vara en registrerad Google-användare innan du kan använda iGoogle. Här är de steg om hur man loggar in på ditt Google-konto.
 • Dra upp en webbläsare och navigera till google.com .
 • På det övre högra hörnet av startsidan, tryck på "Logga in"-länken.
 • Skriv in ditt registrerade användarnamn och lösenord och tryck på "Logga in"-knappen.
Ett annat sätt att få ett Google-konto är genom att göra följande steg.

På stocken på sidan

 • På stocken på sidan, leta efter "Har du inget Google-konto?", Och slå på länken nedan det som säger "Skapa ett konto nu" för att omdirigeras till Skapa ett konto.
 • Ange all nödvändig information som krävs för att registrera dig för ett konto.
Google kräver att du validera ditt konto, se till att du gör det. Annars kommer kontot skapas inte gå igenom. När du har slutfört validering, logga in och gå vidare till nästa steg.

Navigera till iGoogle

 • Navigera till iGoogle. Om du fortfarande inte har ställt iGoogle som Googles startsida kan du enkelt navigera till iGoogle genom att göra följande steg.
 • Navigera till google.com .
 • På det övre högra hörnet bredvid din Gmail-adress, tryck på länken till "iGoogle" och du kommer att omdirigeras till iGoogle.
Alternativt kan du direkt skriva google.com / ig i webbläsarens adressfält.

Personlig google page. Logga in på ditt google-konto.
Personlig google page. Logga in på ditt google-konto.

 • Gå till prylar och teman sidan. De prylar och teman sida är där du lägga till objekt till din iGoogle-sida. Ska dirigeras till den här sidan, helt enkelt trycka på "Lägg till nyheter, spel och mer till den här sidan", som du kommer att se på den nedersta delen av sidan.
 • Lägg fodret. På den högra hörnet ser du länken till "Lägg till feed eller gadget". Hit denna länk och en ruta befolkar din skärm. Helt enkelt skriva in URL-adressen till den webbplats som du vill hålla dig uppdaterad på och klicka på "Lägg till".

När du har det här steget, gå tillbaka till iGoogle-sida och du kommer nu se matningen av den specifika webbplats dyker upp på din personliga Google-sida.