O2e

Hur man laddar ner, installera och välj GRATIS markörer

Dator anpassning har kommit till en punkt som du kan ändra nästan alla aspekter av datorns utseende, från färgschema skrivbordsbakgrunden, gränser fönster, och även markörer. Moderna operativsystem som Windows Vista och Windows 7 kommer med "temapaket" som definierar bakgrunden, färgschema, ljud och markörer som en samling. Du kan ladda ner flera teman, bland annat de som är anpassade till naturen, arkitektur, sport, prylar och liknande.

När det gäller markörer

När det gäller markörer, kan du välja bokstavligen från ca 7.000 eller så markören uppsättningar från Internet. Många av dessa är i färg. Vissa är animerade, även. Vissa kommer med ytterligare animationer, som svansar och andra rörelser som gör att beräkna en rolig upplevelse.

Ändra markörer är ett bra sätt att anpassa din dator, och kan vara ett bra sätt för barnen att njuta av datoranvändning.

Vad du behöver:

 • En dator som drivs av Windows
 • En Internetanslutning
 • Webbläsare

Hur man gör det:

 • Öppna din webbläsare och besök en markör nedladdning webbplats. Ett sådant exempel är cursorkingdom.com
 • Leta efter "Klicka här för att starta"-knappen. Du kommer att bli ombedd att godkänna användarvillkoren. Detta kommer att informera dig om de tjänster som följer med de fria markörer, och hur man avinstallera i webbläsarens verktygsfält som kommer med markörer.
 • Om ActiveX är aktiverat i din webbläsare, så kan du säkert gå vidare till nästa steg. Annars kommer du att uppmanas att slå på ActiveX. Med nyare versioner Internet Explorer, är detta en fråga om att klicka på en länk på en gul banderoll högst upp i webbläsaren, som kommer att kontrollera om du vill aktivera ActiveX på.
 • Klicka på "Download now" för att få en kopia av markören ansökan. När hämtningen är klar klickar du på Kör för att köra installationsguiden. Du kan bli ombedd att godkänna licensen igen. När installationen är klar, klicka på "Finish". Stäng din webbläsare och öppna den igen för att hitta verktygsfältet installerat.
 • I webbläsarens verktygsfält, klicka på "Markör Mania." Detta kommer att ta upp en låda med ett urval av markörer.
 • Bläddra igenom markören Mania rutan för att välja en markör som du vill. Du kan göra en sökning efter kategori eller underkategori. När du hittar något du gillar, klicka på den. Du kan enkelt återställas till din standard markören genom att trycka på återställningsknappen.

Hur man laddar ner, installera och välj GRATIS markörer. Leta efter "klicka här för att starta"-knappen.
Hur man laddar ner, installera och välj GRATIS markörer. Leta efter "klicka här för att starta"-knappen.

Några tips:

 • Om du inte längre vill att webbläsarens verktygsfält ska visas går du till Lägg till / ta bort program i Kontrollpanelen och tar bort eller avinstallera markören mani programmet därifrån.
 • Andra webbplatser som erbjuder gratis markörer inkluderar markörer-4u.com , cursors.funutilities.com , totallyfreecursors.com .
 • Bortsett från dina markörer, kan du enkelt ändra utseendet på ditt skrivbord genom att välja en annan skrivbordsbakgrund, skärmsläckare och färgsättning.
 • Om du använder Windows Vista eller Windows 7, kan du enkelt installera nya teman på din dator. Besök Microsoft Anpassning Gallery at windows.microsoft.com . Teman bakgrund bakgrundsbilder, färgscheman, skärmsläckare och ljud. Webbplatsen innehåller också prylar, som är små applets som utgör informationen på ett diskret sätt.