O2e

Hur man laddar ner ett kalenderprogram

Skaffa en kalender program betyder inte att du är beroende av

Skaffa en kalender program betyder inte att du är beroende av. Det betyder bara att du strävar efter att ha ett mer organiserat schema. Bra för dig, eftersom det finns många kalenderprogram du kan välja mellan.

Dessa kalender program varierar i fokus

Dessa kalender program varierar i fokus, som kalender beslut eller som en påminnelse programvara. Det kan också vara komplexa kalenderprogram och enkla. Även varierat, dessa program är alla kalenderdagar program som du kan ladda ner. På så sätt kan din stationära eller bärbara dator har äntligen ett online eller offline verktyg för att påminna er om allt viktigt som du behöver komma ihåg.

Nu kanske du frågar där du kan hämta kalenderprogram. Följande områden kommer att hjälpa dig att få gratis kalenderprogram samt betald kalendrar:

 • Calendarscope. Denna kalender ansökan är avsedd för användare som ofta planera, hantera och schemalägga avtalade tider, möten, semester, speciella händelser och födelsedagar. Med hjälp av detta kan du visa dina händelser per dag, vecka, månad eller år. Du kan också ändra typsnitt, färger samt ljud påminnelse.

 • Mozilla Sunbird. Om du är bekant med Mozilla Calendar, så ska du vara bekant med detta också. Mozilla Sunbird är en omdesignad projekt av originalet. Syftet med dess tillkomst är att producera ett program som kan utföra på olika plattformar. Dessutom, precis som andra Mozilla-produkter, är denna kalender freeware.

 • Hur man laddar ner ett kalenderprogram. Skaffa en kalender program betyder inte att du är beroende av.
  Hur man laddar ner ett kalenderprogram. Skaffa en kalender program betyder inte att du är beroende av.

  Microsoft Outlook-kalendern. Detta är ett annat freeware kalenderprogram. De flesta människor som har använt Outlook är säkert bekant med detta. Men den nyare versionen av denna applikation är nästan ett fristående program som du kan komma åt utan att öppna Outlook.

 • WebCalendar. Detta är en PHP-baserad kalender som kan användas av en eller flera användare. Det betyder en grupp med den här kalendern kan se detta tillsammans. Om du har en grupp, kommer denna kalender säkerligen vara till nytta för din organisation.

 • Mindful. Denna programvara är en kombination av mini kalender och evenemang påminnelse.

 • DmailerSync Plus 8. Denna ansökan kostar cirka 25€ men det priset är säkert värt full-funktionerna i denna applikation.

 • Dessa kalender program varierar i fokus. Innan du laddar ner ett kalenderprogram.
  Dessa kalender program varierar i fokus. Innan du laddar ner ett kalenderprogram.

  WinPIM. Den "PIM" i detta program namn betyder personlig information manager. Med detta program kan du hantera dina anteckningar, uppgifter, kalender, dagbok, och kontakter.

 • Active Desktop Calendar. Detta är en annan PIM-program som kan visas på datorns bakgrundsbild. Denna applikation låter anpassningsbara ikoner, färger och typsnitt.

 • Pagan GRUNDBOK. Denna kalender applikation är ett specialiserat kalenderprogram för hedniska aktiviteter.

 • VueMinder. Det kan vara ett kalenderprogram, men det är oftast en påminnelse program. Med detta, du kan säkert komma ihåg viktiga möten, eftersom det inte bara kommer att förse dig med larm, men det kan också skicka e-post eller SMS för att påminna dig om viktiga möten i ditt schema.

Innan du laddar ner ett kalenderprogram

Innan du laddar ner en kalender program, kan du ställas inför en stor utmaning. Kommer du att få freeware eller ett betalprogram? Det bästa råd för dig är att prioritera de programfunktioner du mest litar på. Leta efter freeware första som har alla nödvändiga funktioner. Om ingen av dessa fria program passar dina behov, då är det dags att titta igenom den betalda mjukvaran. Om du bestämmer dig för att köpa, då det är bättre att använda testversionen av programvaran först. På så sätt kan du säkert få det bästa värdet för din tid och pengar med den bästa kalenderprogram.