O2e

Hur man laddar ner animerade gif

Animerade GIF är ett bra alternativ till Flash-filmer om du inte vet Macromedia Flash eller om du inte vill ha en Flash-webbplats. Alternativt kan det helt enkelt vara besöker en webbplats och se en bild av en dansande katt, en sjungande tekanna, etc. som får dig att le och du vill spara den för att titta på senare. Medan processen är ganska enkel, är det bra att förstå processen annars din grafik inte kan spara på rätt sätt. Följ dessa steg och du kommer att kunna njuta av din nya bild!

  1. Se till att bilden inte är upphovsrättsskyddad. Flesta bilder du förmodligen inte kommer att kunna använda för kommersiellt bruk. Det kommer dock att finnas några som du lagligt kan ladda ner om du bara vill titta på dem varje gång på ett tag. I allmänhet, leta efter ord som "Royalty Free" i samband med bilder. Om du är osäker, var inte rädd för att e-post på webbplatsen ägare, som förmodligen ger dig tillstånd att ladda ner den för personligt bruk, och kanske även för kommersiellt bruk också. Var specifik om hur du planerar att använda det grafiska - om du anger ditt syfte specifikt du är mer sannolikt att beviljas tillstånd.
  2. Se till att du har bilden du vill ha. Ibland en bild finns i flera storlekar om det är en grafik bibliotek.
  3. När du har bilden du vill ha i den storlek du vill, placera muspekaren över bilden. Om du använder en Macintosh-dator går du till steg 4. Om du använder en Windows-baserad dator, det går du till steg 5.
  4. På din Mac, fortsätt att trycka på musknappen tills du får en meny som ger dig möjlighet att "spara som". Därifrån kan du välja vad du vill namnge den animerade GIF och var du vill spara den. Du är redo!
  5. På en Windows-baserad dator, flytta muspekaren över bilden och tryck på höger musknapp. En meny dyker upp och du kommer att se en möjlighet att "Spara bild som." Tryck här alternativet, skriv in det namn du vill ringa bilden och tryck på "Spara" som du skulle någon annan fil. Var noga med att spara den på en plats där du kan hitta det senare - ". Mina bilder" oändliga grafik kan gå vilse i slumpmässiga mappar om du inte spara den i en mapp som du kommer ihåg, till exempel
  6. Om du vill visa animerade gif, öppna den i din webbläsare. Om du öppnar den i ett grafikprogram, kommer det bara att visa den första "ram" och kommer inte vara animerade. Om du vill visa animeringen, öppna webbläsaren, sedan under "Arkiv", klicka på "Öppna" och sedan "Bläddra". Hitta din fil och klicka "OK". Det kommer då att ladda din animerade GIF.
Hur man laddar ner animerade gif. Se till att bilden inte är upphovsrättsskyddad.
Hur man laddar ner animerade gif. Se till att bilden inte är upphovsrättsskyddad.

Det är det! Njut av din bild!