O2e

Hur man ladda ner musik låtar

Att hitta gratis nedladdning av musik brukade vara så svårt att folk tar till olagliga metoder för att skaffa dem. Det är en onödig risk att när den har fångats, bestraffar en person med ett stort bötesbelopp. Emellertid verkar dessa sanktioner inte stoppa sparsamma musikälskare från att hitta gratis musik resurser. Det är en bra sak att musikindustrin har vuxit och anpassas till de föränderliga tider genom att erbjuda massor av källor för juridiskt gratis nedladdningar. Detta innebär att du nu kan njuta av din favoritmusik låtar och musik blandar så fort de släpps. Affären är dock att hitta var dessa källor är online.

En stor källa för dina mest efterlängtade danslåtar

En stor källa för dina mest efterlängtade danslåtar, remix låtar och popmusik kommer från en av de största online shopping webbplats, Amazon.com. Företaget erbjuder gratis nya nedladdning av musik dagligen, bortsett från sina vanliga nedladdningar av gamla favoriter. De har också speciella erbjudanden som gör att du kan göra kuponger som du kan använda för att ladda ner musik till rabatterade priser.

  1. Gå till Amazon.com .
  2. På den högra menyn listan, välj MP3 Downloads, som sedan kommer att omdirigera dig till det avsnittet.
  3. Du kommer att se antingen ett avsnitt om Free Downloads & specialerbjudanden.
  4. Se också upp för sina banners för mer gratis grejer. De brukar sätta upp mer när det finns något att fira som semesterperioden, utmärkelser musik och sådant.

Hur man ladda ner musik låtar. En stor källa för dina mest efterlängtade danslåtar.
Hur man ladda ner musik låtar. En stor källa för dina mest efterlängtade danslåtar.

iTunes har också snabbt blivit en populär plats för att ladda ner gratis musik. Vad mer, de har några av de bästa och bredaste urval av techno låtar, låtar band, låtar dans, remixer och indie val. Den enda sak dock, är att de erbjuder gratis nya nedladdning av musik för en viss period. Men detta avtal är bättre än ingenting.

  1. Installera iTunes-programmet på din dator genom att få programmet på iTunes .
  2. När detta är gjort, kolla in iTunes hemsida och i nedre högra, hittar du länken till Free enda av veckan .
  3. Återkom för mer gratis låt val.

Internet kryllar av webbplatser som erbjuder gratis musik låtar nedladdning utan några förbehåll och utan förpliktelser krävs från dig. Alternativen är också gott. Vissa har till och med obskyra titlar som du skulle förmodligen vara mycket förvånad över att finna. Här är några av de mest rekommenderade platser:

Tack vare teknik och populariteten av bärbara spelare.
Tack vare teknik och populariteten av bärbara spelare.

Tack vare teknik och populariteten av bärbara spelare

Tack vare teknik och populariteten av bärbara spelare, gratis musikkällor är förståeligt mycket hög. Inte bara är musikproducenter omfamna detta, även konstnärerna själva är villiga att ge en del av deras musik bort gratis. Det har nu blivit en marknadsföringsstrategi som ska bidra till att minska illegal nedladdning. Under de kommande åren ska det förhoppningsvis bli fler källor för alla dessa bra gratis musik. Men som det är, det finns mer än tillräckligt val på vår tallrik.

Lycklig lyssnande!