O2e

Hur man köper fordon spårningsverktyg i Storbritannien

Vad är spårning av fordon

Vad är spårning av fordon, och hur gör man? Spårning av fordon är metoden för att ta reda på detaljerad aktivitetsplan historia transport (detta kallas passiv spårning) eller övervakning av platsen för transport vid den aktuella tiden (detta kallas realtid spårning). En hårdvara eller spårningsenhet måste anslutas till fordonet i fråga. Övervakning sker med hjälp av programvara, som använder GPS (eller Global Positioning System) tillsammans med datorprogrammering.

Hur man köper fordon spårningsverktyg i storbritannien. Vad är spårning av fordon.
Hur man köper fordon spårningsverktyg i storbritannien. Vad är spårning av fordon.

Spårning av fordon teknik vanligen i olika företag (t.ex. postutdelning tjänster), eller till och med privatpersoner som bara gillar att känna sig trygg med vetskapen om att de kan lokalisera sina fordon i fall det blir stulna. Om du funderar på att hitta lösningar spårning av fordon i Storbritannien, här är några ställen där du kan börja din sökning:

  1. Mynewcheap.co.uk - Denna webbplats erbjuder olika märken av personlig bil spårningsverktyg som du lätt kan installera. De varumärken som finns är Zoombak, Snooper och DriveSync. Hårdvaran de erbjuder är små, lätta och enkla att använda, instruktioner kommer tillsammans med enheten. Uppgifter vanligtvis innehåller realtidsövervakning av transporter aktivitet och en detaljerad historik över resor som görs inom en viss tidsperiod, bland annat. Varumärket Spårning av fordon är särskilt utformad för att användas i Storbritannien och Irland, eftersom det har programvara med gatan information på dessa områden, vilket gör att användarna kan se fordonets realtid aktiviteter gatunivå inom 15 meter från den faktiska plats. Eftersom enheterna erbjuds på denna webbplats är personliga storlek och relativt lätt att använda (genom att ladda ner den medföljande programvaran och åtkomst realtidsinformation via Internet), dessa praktiska enheter är perfekt för dina personliga behov spårning av fordon. Det finns även andra tillgängliga spårning prylar som enheter barn spårning, sällskapsdjur enheter spårning och andra liknande anordningar. Några av dessa har inbyggda batterier och fungerar som en fristående enhet.
  2. Onlinespyshop.co.uk - Detta är en webbplats som specialiserat sig på övervakning och andra aktiviteter spion. Asset GPS spårningsverktyg finns är GPS Maptracker som skickar dig information om ditt fordon platser genom mobiltelefon eller handdator, tillsammans med en fyrfärg karta. Priserna varierar från £ 322 till ca £ 630.
  3. Gpsonsale.com - Vid denna webbplats hittar du en mängd olika bärbara, batteridrivna trackers. Utvalda enheter har elastiska alla väder trackers, passiva enheter tracker och globala trackers tillgångar som kan användas var som helst i världen.
  4. Andra webbplatser - Andra mycket hjälp webbplatser inkluderar mightygps.com , gpstrackingreview.co , eyespysupply.com (som också har mycket små spårningsverktyg, perfekt för dold eller hemlig övervakning) och ebay.com .

Vara medveten om att användningen av GPS fordon trackers är olagligt i de flesta områden, även om du använder det för din egen bil. Det är därför det är mycket viktigt att du får juridisk rådgivning innan du köper enheten spårning av fordon. När du har fått att alla rensas, då kan du vara trygg med vetskapen om att du kommer att kunna enkelt ta reda på var din transport är vid varje given tidsperiod. Är inte tekniken underbar?